Početnapočetna strana
cene
radno vremeRadno vreme :
Meniusluge
EnglishGB
Galerijaprva
recenzije
 

 

SELIDBE po principu ključ u ruke

Kompletno preseljenje * Beograd
@   selidbe.rs (at) gmail.com
»    sa vama od 1996 - 2022
◎     Beograd   0607354323

Kompletne selidbe

 

Mi planiramo, kordinirmo i upravljamo svim detaljima vašeg preseljenja. Tu spada: zakazivanje termina i priprema za selidbu, davanje preporuka i razmatranje opcija, planiranje i pozicioniranje stvari u novom prostoru, organizovanje i selektovanje šta od stvari zadržati, šta pokloniti a šta baciti, nabavka ambalaže, pakovanje stvari, otpakivanje i razmeštanje po sobama i elementima, čišćenje i odvoz otpada i utrošene ambalaže.

Kompletne selidbe se vrše po principu ključ u ruke ! To je viši rang selidbe gde sve obavljamo mi. Ako ste zauzeti, nemate vremena ili jednostavno ne želite to da radite možete se osloniti na nas. Uz predhodni dogovor i razrađen plan ekipa počinje akciju preseljenja. Doći ćemo kao vešti i odgovorni profesionalci i početi odmah sa sortiranjem stvari za selidbu.

  • Sve stvari iz prostorija ćemo spakovati u već pripremljenu našu ambalažu, osigurati i spremiti za nošenje.
  • Nameštaj i elemente iz prostorija koji se kao takvi nemogu nositi, demontiraćemo i naj taj način olakšati prenošenje.
  • Osetljive stvari ćemo zaštititi odgovarajućom ambalažom i na taj način ih osigurati od oštećenja.
  • Pripremljene stvari i nameštaj ćemo pažljivo spakovati u vozilo.
  • A onda sve to prevesti do vaše nove lokacije.
  • Sa ljudima ćemo izneti stvari u novi prostor i razmestiti po prostorijama po već utvrđenom planu.
  • Stvari koje su rasklopljene sada će se sklopiti i po potrebi namontirati za njihovu funkcionalnost. Tako da vi ulazite u gotov i namešten prostor !

Izaberite šta selite :

≽   STAN
 

Selimo stanove bez obzira na kvadraturu, spranost, količinu i vrstu nameštaja. Možemo demontirati nameštaj u elemente ili daske i tako ga olakšati za nošenje i transport. Uz to imamo i kompletnu ambalažu za pakovanje a ljudstvo i vozila su uvek tu.

≽   KANCELARIJE
 

U ponudi je kompletno preseljenje vašeg poslovnog prostora sa inventarom i arhivom. Ako mi radimo sve tj. prenos i pakovanje sa našom ambalažom, dobijate 50 % popusta na sve demontaže koje budu potrebne.

≽   KUĆE
 

Pružamo uslugu preseljenja cele kuće pa ako je potrebno i sa pomoćnim prostorijama, letnjim kuhinjama, šupama, garažama i sl.

≽   GARAŽE
 

Praznimo garaže od raznog sadržaja i otpada a isti odnosimo na legalnu gradsku deponiju u Vinči. Drvenariju, stolariju, gvožđe, mašine, autodelove i sl.

≽   MAGACINI
 

Preseljavamo magacine sa kompletnim inventarom i robom. Obavljamo i sve potrebne demontaže i montaže polica, rafova, separea i sl.

≽   AMBASADE
 

Selimo delove ambasade ili rezidencije sa kompletnom zaštitom stvari i prostorija kao i pakovanjem inventara, opreme, tehnike i nameštaja.

 
 
© 2022 ⊱ tel. 060⋅7354323 - ODVOZ ŠUTA -ODVOZ GRANJA -KONTAKT