Selidba ambasade

Autoprevoznik Poljak
060 7354323
Beograd
selidbe i transport
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 22h
vikendom : 09 - 23h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2018
22 god. iskustva su garancija kvaliteta
selidbe beograd ambalaza za pakovanje pakovanje stvari demontaze i montaze namestaja montaza novog namestaja preseljenje kuce preseljenje kancelarija preseljenje stana preseljenje magacina praznjenje garaze transport stvari kombi prevoz odvoz suta odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari pražnjenje podruma čišćenje dvorišta odnošenje lišća prenos sefa dimenzije vozila
 
 

SELIDBE AMBASADE u Beogradu

ambasade

Naš posao su i preseljenja u okviru ambasada. To se odnosi na bilo koje usluge pri ambasadi ili za zaposlene u ambasadi. Do sada smo radili za nekolko ambasada - i to u dužem vremenskom roku, što pokazuje da su lica koja su nas angažovala bila zadovoljna našim radom i kvalitetom naših usluga.

Momci koji rade za nas osim obuke samog posla su pošteni, disciplinovani i vredni ljudi što dokazuju svojim radom i ponašanjem. Mnogi od njih znaju Engleski jezik pa je time i komunikacija olakšana. Pri selidbi radimo i pakovanje , demontažu i čišćenje. Da bi pružili kompletnu uslugu posedujemo svu potrebnu ambalažu, alat i znanje da takve poslove obavimo bez ijedne greške. Donećemo ambalažu, izvršiti pakovanje i zaštitu vašeg inventara i na taj način ga maksimalno zaštititi i pripremiti za selidbu.

Demontaže nameštaja se vrše po proceni, a u novom prostoru elementi se mogu ponovo sklopiti i montirati za njihovu namenu ! Po završenoj selidbi možemo vam očistiti vaš nameštaj, enterier ili čak ceo novi prostor i na taj način vam omogućiti kompletan početak novog poslovanja ! Ako pri ambasadi imate velike fotokopir aparate, ogledala, sefove, centrale ili sl. mi ćemo sve preneti na adekvatan način u zavisnosti od lokacije, spratnosti, težine i svih drugih uslova na terenu.

 
 
060.7354323
 
 

Ambasade za koje smo radili :

ambasade

Izdvajamo za vas

  • PAKOVANJE - Pakovanje kompletnog enterijera. Od mašina do sitnica sa polica. Pakovanje u nove kutije za selidbu; klasifikovanje i obeležavanje po artiklima, rafovima i sl.
  • AMBALAŽA - Sva potrebna ambalaža na jednom mestu. Nove petoslojne kutije, sunđeri, najloni, karton, folije, trake i sl.
  • DEMONTAŽA - Demontaža i montaža kompletnog enterijera. Ugradni elementi, viseći elementi, razne mašine, sprave i sl. sve će mo rastaviti i time olakšati prenos kao i sigurnost elemenata !
  • ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI - Sve što vam je nepotrebno, i što vam smeta u garaži odnećemo na gradsku deponiju i učiniti vaš prostor ponovo većim i lepšim.
© 2018 - selidba garaže