recenzije

SELIDBA AMBASADE

Autoprevoznik Poljak * 060 7354323 * Beograd
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 20h
sa vama od 1996 - 2020

24 god. iskustva su garancija kvaliteta

SELIDBE AMBASADE u Beogradu

ambasade

Naš posao su i preseljenja u okviru ambasada. To se odnosi na bilo koje usluge pri ambasadi ili za zaposlene u ambasadi. Do sada smo radili za nekolko ambasada - i to u dužem vremenskom roku, što pokazuje da su lica koja su nas angažovala bila zadovoljna našim radom i kvalitetom naših usluga.

Momci koji rade za nas osim obuke samog posla su pošteni, disciplinovani i vredni ljudi što dokazuju svojim radom i ponašanjem. Mnogi od njih znaju Engleski jezik pa je time i komunikacija olakšana. Pri selidbi radimo i pakovanje , demontažu i čišćenje. Da bi pružili kompletnu uslugu posedujemo svu potrebnu ambalažu, alat i znanje da takve poslove obavimo bez ijedne greške. Donećemo ambalažu, izvršiti pakovanje i zaštitu vašeg inventara i na taj način ga maksimalno zaštititi i pripremiti za selidbu.

Demontaže nameštaja se vrše po proceni, a u novom prostoru elementi se mogu ponovo sklopiti i montirati za njihovu namenu ! Po završenoj selidbi možemo vam očistiti vaš nameštaj, enterier ili čak ceo novi prostor i na taj način vam omogućiti kompletan početak novog poslovanja ! Ako pri ambasadi imate velike fotokopir aparate, ogledala, sefove, centrale ili sl. mi ćemo sve preneti na adekvatan način u zavisnosti od lokacije, spratnosti, težine i svih drugih uslova na terenu.

Ambasade za koje smo radili :

ambasade
  • PAKOVANJE - Pakovanje kompletnog enterijera. Od mašina do sitnica sa polica. Pakovanje u nove kutije za selidbu; klasifikovanje i obeležavanje po artiklima, rafovima i sl.
  • AMBALAŽA - Sva potrebna ambalaža na jednom mestu. Nove petoslojne kutije, sunđeri, najloni, karton, folije, trake i sl.
  • DEMONTAŽA - Demontaža i montaža kompletnog enterijera. Ugradni elementi, viseći elementi, razne mašine, sprave i sl. sve će mo rastaviti i time olakšati prenos kao i sigurnost elemenata !
  • ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI - Sve što vam je nepotrebno, i što vam smeta u garaži odnećemo na gradsku deponiju i učiniti vaš prostor ponovo većim i lepšim.
selidbe beograd ambalaza za pakovanje pakovanje stvari demontaze i montaze namestaja montaza novog namestaja kombi prevoz odvoz suta odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari praznjenje garaze pražnjenje podruma čišćenje dvorišta
© 2020 -- tel.060.7354323 -- ODVOZ ŠUTA -- ODVOZ GRANJA -- SVE USLUGE (mapa sajta) -- CENE -- KONTAKT --  ENGLISH