KAMIONSKI PREVOZ

Autoprevoznik Poljak
060 7354323
Beograd
prevoz kamionom
recenzije
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 22h
vikendom : 09 - 23h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2019
Prevoz manjim kamionom do 1 T
kombi prevoz odvoz suta dimenzije vozila selidbe beograd ambalaza za pakovanje odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari

ČIŠĆENJE

 
 

Prevoz kamionom do 1 T

Autoprevozničko preduzeće Poljak pruža usluge transporta i prevoza robe u drumskom saobraćaju. Firma je osnovama 1996. u Beogradu i od tad se bavi ovim poslom. Prevozimo svu vrstu robe sem rastresitog materijala (zemlja, pesak, šljunak).

Tokom godina ostvarili smo besprekornu reputaciju u okviru transporta a klijenti su nam ostali lojalni kroz dugogodišnju saradnju. Uvek smo bili posvećeni pružanju najbolje moguće usluge uz razumnu brzinu.

prevoz kamionom

Kamionom sa ciradom manjih dimenzija vršimo gradske i vangradske selidbe ili prevoz razne druge robe. Kad su na vozilu okačeni arnjevi i cirada dimenzije tovarnog prostora su : dužina 264 cm, širina 203 cm i visina 123 cm. Kamion je manjih dimenzija pa je prikladan za gradske gužve jer može da funkcioniše u tesnim ulicama i da priđe tamo gde drugi ne mogu.

kamiončićKamionom bez cirade prevozimo vangabarite stvari koje su vanstandardnih dimenzija. Svu robu profesionalno fiksiramo i zaštićujemo kako bi sigurna stigla na destinaciju. Nosivost je 1000 kg a sanduk je niži (oko 84 cm) pa je lakši za ručni utovar. U okviru transporta vaše robe možemo vam pomoći uključivanjem naše radne snage za utovar i istovar.

*Izdvajamo :   Izračunajte sami cenu vašeg prevoza  

Kamion i kiper prevoz

Pružićemo vama i vašim stvarima svu potrebnu udobnost prevoza i putovanja, bez obzira da li se radi o gradskim ili međugradskim vožnjama. Uveli smo visoke profesionalne standarde, pa smo odnosom prema poslu i strankama stvorili mnogo prijatelja i izgradili obostrano poverenje na kojem se temelji svaki ozbiljan posao. Uvek smo tačni, pažljivi i pedantni . To oduzima više vremena u obavljanju posla ali cilj nam je kvalitet a ne brzina. Iz tog razloga ljudi vole da rade sa nama i daju nam preporuke za organizaciju i obavljen posao.

kiper prevoz

Kiperom vršimo prevoz raznih nepotrebnih stvari za bacanje kao i šuta kojeg istovaramo na gradsku deponiju. Nosivost nam je do 40 džakova ako je u pitanju šut. Prevozimo i odnosimo sve a cena zavisi od količine i vrste otpada jer se po tom principu naplaćuje ulaz na deponiji. Jedino ne primaju hemijske ostatke (farbe i sl) i staklenu vunu. Za razliku od običnog kamionskog prevoza kiper prevoz radimo do 16.30 h zato što deponija prima odpad do 17.30 h

"Dimenzije vozila"

 
 
060.7354323
 
 
© 2019 kaminski prevoz kamionom