KAMIONSKI PREVOZ

Autoprevoznik Poljak
060 7354323
Beograd
prevoz kamionom
recenzije
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 22h
vikendom : 09 - 21h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2020
Prevoz manjim kamionom do 1,4 T

Prevoz kamionom do 1400 kg

Autoprevozničko preduzeće Poljak pruža usluge transporta i prevoza robe u drumskom saobraćaju. Firma je osnovama 1996. u Beogradu i od tad se bavi ovim poslom. Prevozimo svu vrstu robe sem rastresitog materijala (zemlja, pesak, šljunak).

Tokom godina ostvarili smo besprekornu reputaciju u okviru transporta a klijenti su nam ostali lojalni kroz dugogodišnju saradnju. Uvek smo bili posvećeni pružanju najbolje moguće usluge uz razumnu brzinu.

prevoz kamionom

Kamionom sa ciradom manjih dimenzija vrši gradske i vangradske selidbe ili prevoz razne druge robe. Kad su na vozilu okačeni arnjevi i cirada dimenzije tovarnog prostora su : dužina 264 cm, širina 203 cm i visina 123 cm. Kamion je manjih dimenzija pa je prikladan za gradske gužve jer može da funkcioniše u tesnim ulicama i da priđe tamo gde drugi ne mogu.

kamiončićKamionom bez cirade prevozimo vangabarite stvari koje su vanstandardnih dimenzija. Svu robu profesionalno fiksiramo i zaštićujemo kako bi sigurna stigla na destinaciju. Nosivost je 1400 kg a sanduk je niži (visina utovara oko 84 cm) pa je lakši za ručni utovar. U okviru transporta vaše robe možemo vam pomoći uključivanjem naše radne snage za utovar i istovar.

*Izdvajamo :   Izračunajte sami cenu vašeg prevoza  
*Izdvajamo : "Dimenzije vozila"

Kamion i kiper prevoz

Pružićemo vama i vašim stvarima svu potrebnu udobnost prevoza i putovanja, bez obzira da li se radi o gradskim ili međugradskim vožnjama. Uveli smo visoke profesionalne standarde, pa smo odnosom prema poslu i strankama stvorili mnogo prijatelja i izgradili obostrano poverenje na kojem se temelji svaki ozbiljan posao. Uvek smo tačni, pažljivi i pedantni . To oduzima više vremena u obavljanju posla ali cilj nam je kvalitet a ne brzina. Iz tog razloga ljudi vole da rade sa nama i daju nam preporuke za organizaciju i obavljen posao. Vozila su sigurna, ispravna i uvek spremna da odgovore na vaš poziv.

kiper prevoz

Kiperom vršimo prevoz raznih nepotrebnih stvari za bacanje kao i šuta kojeg istovaramo na gradsku deponiju. Nosivost nam je 1400 kg što je oko 40 džakova ako je u pitanju šut. Prevozimo i drugi otpad a cena zavisi od količine i vrste jer se po tom principu naplaćuje ulaz na deponiji. Jedino ne primaju hemijski otpad, medicinski otpad kao ni izolacije (npr. staklenu vunu). Za razliku od kamionskog prevoza kiper prevoz radimo do 16.30 h zato što deponija prima otpad do 17 h. Cena odvoza šuta se kreće od 4500 din pa na više u zavisnosti od vaše lokacije, količine i vrste otpada. Na to treba dodati i za ljudstvo za utovar ako je potrebno

 
kombi prevoz odvoz suta selidbe demontaže ambalaža odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje bele tehnike odbosenje starih stvari
 
© 2020 -- tel.060.7354323 -- ODVOZ ŠUTA -- ODVOZ GRANJA -- SVE USLUGE (mapa sajta) -- CENE -- KONTAKT --  english