Početnapočetna strana
cene
radno vremeRadno vreme :
Meniusluge
EnglishGB
Galerijaprva
recenzije
 

 

KAMIONSKI PREVOZ

Transport - prevoz robe i stvari
@   selidbe.rs (at) gmail.com
»    sa vama od 1996 - 2022
◎     Beograd   0607354323

Prevoz kamionom do 1400 kg

 

Autoprevozničko preduzeće Poljak pruža usluge transporta i prevoza robe u drumskom saobraćaju. Firma je osnovama 1996. u Beogradu i od tad se bavi ovim poslom. Prevozimo svu vrstu paletne robe, građevinski materijal, nameštaj, vršimo razvoz materijala i robe za škole, lokale i preduzeća od vrata do vrata bez obzira da li je prevoz potreban u Beogradu ili u bilo kojem drugom gradu u Srbiji. Vozila koja koristimo mogu obavljati prevoz svega sem rastresitog materijala (zemlja, pesak, šljunak) i sličnog. Usluga prevoza će biti obavljena kvalitetno i sigurno, tako da će svi delovi vašeg pokućstva ili robe pa i one najdragocenije i najosetljivije sigurno i neoštećeno stići na vašu destinaciju.

Tokom godina ostvarili smo besprekornu reputaciju u okviru transporta a klijenti su nam ostali lojalni kroz dugogodišnju saradnju. Uvek smo bili posvećeni pružanju najbolje moguće usluge uz razumnu cenu.

prevoz kamionom

Kamionom sa ciradom manjih dimenzija vrši gradske i vangradske selidbe ili prevoz razne druge robe. Kad su na vozilu okačeni arnjevi i cirada dimenzije tovarnog prostora su : dužina 307 cm, širina 202 cm i visina 219 cm. Kamion je manjih dimenzija pa je prikladan za gradske gužve jer može da funkcioniše u tesnim ulicama i da priđe tamo gde drugi ne mogu.

kamiončićKamionom bez cirade prevozimo vangabarite stvari koje su vanstandardnih dimenzija. Svu robu profesionalno fiksiramo i zaštićujemo kako bi sigurna stigla na destinaciju. Nosivost je 1100 kg a visina sanduka za utovar je 102 cm. U okviru transporta vaše robe možemo vam pomoći uključivanjem naše radne snage za utovar i istovar.

Kamion i kiper prevoz

 

Bez obzira da li je u pitanju jedna kutija, paleta ili pun kamion robe posvetićemo joj punu pažnju i profesionalno prevesti na vašu novu lokaciju. Izbor vozila i gabarita nam omogućava prevoz razne robe u smislu oblika, težine i dimenzija. Posedujemo opremu za zaštitu i fiksaciju tereta kako bi ceo put transporta bio siguran.

Pružićemo vama i vašim stvarima svu potrebnu udobnost prevoza i putovanja, bez obzira da li se radi o gradskim ili međugradskim vožnjama. Uveli smo visoke profesionalne standarde, pa smo odnosom prema poslu i strankama stvorili mnogo prijatelja i izgradili obostrano poverenje na kojem se temelji svaki ozbiljan posao. Uvek smo tačni, pažljivi i pedantni . To oduzima više vremena u obavljanju posla ali cilj nam je kvalitet a ne brzina. Iz tog razloga ljudi vole da rade sa nama i daju nam preporuke za organizaciju i obavljen posao. Vozila su sigurna, ispravna i uvek spremna da odgovore na vaš poziv.

kiper prevoz

Kiperom vršimo prevoz raznih nepotrebnih stvari za bacanje kao i šuta kojeg istovaramo na gradsku deponiju. Nosivost nam je 1100 kg što je oko 40 džakova ako je u pitanju šut. Prevozimo i drugi otpad a cena zavisi od količine i vrste jer se po tom principu naplaćuje ulaz na deponiji. Jedino ne primaju hemijski otpad, medicinski otpad kao ni izolacije (npr. staklenu vunu). Za razliku od kamionskog prevoza kiper prevoz radimo do 16 h zato što deponija prima otpad do 17 h. Cena odvoza šuta se kreće od 9000 din pa na više u zavisnosti od vaše lokacije, količine i vrste otpada. Na to treba dodati i za ljudstvo za utovar ako je potrebno

*Važno : Odvoz materijala (otpada) posle 16.30h se naplaćuje 2000 din više obzirom da se ne može izvršiti istovar istog dana zbog radnog vremena deponije!
 
 
 
© 2022 ⊱ tel. 060⋅7354323 - ODVOZ ŠUTA -ODVOZ GRANJA -KONTAKT