recenzije

KAMIONSKI PREVOZ

Autoprevoznik Poljak * 060 7354323 * Beograd
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 20h
sa vama od 1996 - 2020

Prevoz kamionom do 1400 kg

Autoprevozničko preduzeće Poljak pruža usluge transporta i prevoza robe u drumskom saobraćaju. Firma je osnovama 1996. u Beogradu i od tad se bavi ovim poslom. Prevozimo svu vrstu paletne robe, građevinski materijal, nameštaj, vršimo razvoz materijala i robe za škole, lokale i preduzeća od vrata do vrata bez obzira da li je prevoz potreban u Beogradu ili u bilo kojem drugom gradu u Srbiji. Vozila koja koristimo mogu obavljati prevoz svega sem rastresitog materijala (zemlja, pesak, šljunak) i sličnog. Usluga prevoza će biti obavljena kvalitetno i sigurno, tako da će svi delovi vašeg pokućstva ili robe pa i one najdragocenije i najosetljivije sigurno i neoštećeno stići na vašu destinaciju.

Tokom godina ostvarili smo besprekornu reputaciju u okviru transporta a klijenti su nam ostali lojalni kroz dugogodišnju saradnju. Uvek smo bili posvećeni pružanju najbolje moguće usluge uz razumnu cenu.

prevoz kamionom

Kamionom sa ciradom manjih dimenzija vrši gradske i vangradske selidbe ili prevoz razne druge robe. Kad su na vozilu okačeni arnjevi i cirada dimenzije tovarnog prostora su : dužina 307 cm, širina 202 cm i visina 219 cm. Kamion je manjih dimenzija pa je prikladan za gradske gužve jer može da funkcioniše u tesnim ulicama i da priđe tamo gde drugi ne mogu.

kamiončićKamionom bez cirade prevozimo vangabarite stvari koje su vanstandardnih dimenzija. Svu robu profesionalno fiksiramo i zaštićujemo kako bi sigurna stigla na destinaciju. Nosivost je 1200 kg a sanduk je niži (visina utovara oko 84 cm) pa je lakši za ručni utovar. U okviru transporta vaše robe možemo vam pomoći uključivanjem naše radne snage za utovar i istovar.

Kamion i kiper prevoz

Bez obzira da li je u pitanju jedna kutija, paleta ili pun kamion robe posvetićemo joj punu pažnju i profesionalno prevesti na vašu novu lokaciju. Izbor vozila i gabarita nam omogućava prevoz razne robe u smislu oblika, težine i dimenzija. Posedujemo opremu za zaštitu i fiksaciju tereta kako bi ceo put transporta bio siguran.

Pružićemo vama i vašim stvarima svu potrebnu udobnost prevoza i putovanja, bez obzira da li se radi o gradskim ili međugradskim vožnjama. Uveli smo visoke profesionalne standarde, pa smo odnosom prema poslu i strankama stvorili mnogo prijatelja i izgradili obostrano poverenje na kojem se temelji svaki ozbiljan posao. Uvek smo tačni, pažljivi i pedantni . To oduzima više vremena u obavljanju posla ali cilj nam je kvalitet a ne brzina. Iz tog razloga ljudi vole da rade sa nama i daju nam preporuke za organizaciju i obavljen posao. Vozila su sigurna, ispravna i uvek spremna da odgovore na vaš poziv.

kiper prevoz

Kiperom vršimo prevoz raznih nepotrebnih stvari za bacanje kao i šuta kojeg istovaramo na gradsku deponiju. Nosivost nam je 1200 kg što je oko 40 džakova ako je u pitanju šut. Prevozimo i drugi otpad a cena zavisi od količine i vrste jer se po tom principu naplaćuje ulaz na deponiji. Jedino ne primaju hemijski otpad, medicinski otpad kao ni izolacije (npr. staklenu vunu). Za razliku od kamionskog prevoza kiper prevoz radimo do 16.30 h zato što deponija prima otpad do 17 h. Cena odvoza šuta se kreće od 4800 din pa na više u zavisnosti od vaše lokacije, količine i vrste otpada. Na to treba dodati i za ljudstvo za utovar ako je potrebno

*Izdvajamo :   Izračunajte sami cenu vašeg prevoza  
*Izdvajamo : "Dimenzije vozila"
 
 
060.7354323
 
odvoz suta selidbe demontaže ambalaža odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje bele tehnike odbosenje starih stvari
© 2020 -- tel.060.7354323 -- ODVOZ ŠUTA -- ODVOZ GRANJA -- SVE USLUGE (mapa sajta) -- CENE -- KONTAKT --  ENGLISH