Početnapočetna strana
prevoz
radno vremeRadno vreme :
Meniusluge
EnglishGB
Galerijaprva
recenzije
 

 

ODNOŠENJE kabastog smeća

Odvoz kabastog smeca * Beograd
@   selidbe.rs (at) gmail.com
»    sa vama od 1996 - 2022
◎     Beograd   0642427237

Recite zbogom vašem otpadu

 
kiper prevoz

Autoprevoznik Poljak je preduzeće registrovano za prevoz robe u drumskom saobraćaju u okviru koga vršimo prevoz i odvoženje kabastog smeća. Cilj nam je da vam olakšamo život sa brzim i pouzdanim uslugama odvoza otpada. Dok utovaramo kamion radićemo sa poštovanjem i ljubaznošću prema vama i vašoj imovini. Od početka do kraja posla biće vam prijatno sa nama u društvu profesionalaca na visini zadatka.

Odnosenje kabastog smeca i stvari podrazumeva otpad koji je prevelik za kontejner pa se na deponiju mora transportovati kamionom predviđenim za tu svrhu. Bez obzira čiji je utovar, svo kabasto smeće, građevinski otpad ili šut odvešćemo na gradsku deponiju i tako osloboditi vaš prostor.

Neki otpad ne mora da završi na deponiji. Ako je neki predmet upotrebljiv odnećemo ga donatorskom centru ili pokloniti siromašnim pojedincima pa ćemo tako pomoći zajednici i smanjiti količinu otpada na deponiji. Neželjeni nameštaj ili elektronika jedne osobe može usrećiti drugu osobu.Ono što se ne sme voziti na deponiju ne preuzimamo a to su razni opasni materijali i tečnosti kao što su staklena vuna, motorna i druga ulja, akumulatori, boje, goriva, antifriz i razne druge hemikalije.

Zadovoljstvo klijenta je naš glavni prioritet i temelj uspeha

 
064.2427237
 
 
 
Odvoz kabastog otpada
kiper prevoz
Maksimalno iskorišćen prostor
kiper prevoz
 
© 2022 ⊱ tel. 064⋅2427237 - ODVOZ ŠUTA - ODVOZ GRANJA - KONTAKT