Odnošenje kabastog smeća

Autoprevoznik Poljak
060 7354323
Beograd
kabasto smece
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 16.30h
vikendom : 09 - 16.30h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2018
Odnosenje namestaja, tehnike i kabastog smeca
odnošenje kabastog smeća odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje bele tehnike odbosenje starih stvari praznjenje garaze pražnjenje podruma čišćenje dvorišta selidbe beograd kombi prevoz odvozsuta

ČIŠĆENJE

 
 

Recite zbogom vašem otpadu

kiper prevoz

Autoprevoznik Poljak je preduzeće registrovano za prevoz robe u drumskom saobraćaju u okviru koga vršimo prevoz i odvoženje kabastog smeća. Cilj nam je da vam olakšamo život sa brzim i pouzdanim uslugama odvoza otpada. Dok utovaramo kamion radićemo sa poštovanjem i ljubaznošću prema vama i vašoj imovini. Od početka do kraja posla biće vam prijatno sa nama u društvu profesionalaca na visini zadatka.

Odnosenje kabastog smeca i stvari podrazumeva otpad koji je prevelik za kontejner pa se na deponiju mora transportovati kamionom predviđenim za tu svrhu. Bez obzira čiji je utovar, svo kabasto smeće, građevinski otpad ili šut odvešćemo na gradsku deponiju i tako osloboditi vaš prostor.

Neki otpad ne mora da završi na deponiji. Ako je neki predmet upotrebljiv odnećemo ga donatorskom centru ili pokloniti siromašnim pojedincima pa ćemo tako pomoći zajednici i smanjiti količinu otpada na deponiji. Neželjeni nameštaj ili elektronika jedne osobe može usrećiti drugu osobu.Ono što se ne sme voziti na deponiju ne preuzimamo a to su razni opasni materijali i tečnosti kao što su staklena vuna, motorna i druga ulja, akumulatori, boje, goriva, antifriz i razne druge hemikalije.

 
Zadovoljstvo klijenta je naš glavni prioritet i temelj uspeha
 
 
 
060.7354323
 
 

Pre odnošenja

kiper prevoz

Posle odnošenja

kiper prevoz
© 2019  | odnosenje kabastog smeca Beograd