Početnapočetna strana
prevoz
radno vremeRadno vreme :
Meniusluge
EnglishGB
Galerijaprva
recenzije
 

 

ODNOŠENJE nepotrebnih stvari

SVE USLUGE SE NAPLAĆUJU
@   selidbe.rs (at) gmail.com
»    sa vama od 1996 - 2022
◎     Beograd   0642427237

Odnosenje starih stvari i tehnike

 

Ako imate bilo koju vrstu nepotrebnih stvari koja vam smeta i oduzima vaš životni prostor jednim pozivom možete sve rešiti. Naša firma u sklopu usluge transporta nudi prevoz robe i usluge odnošenje nepotrebnih stvari, odnošenje i odvoženje starog nameštaja, bacanje starih stvari, neispravne tehike i sl. Sa vašim ili našim ljudstvom odnećemo sve nepotrebne stvari koje vam smetaju i učiniti vaš prostor ponovo većim, čistijim i lepšim. Odvoz se vrši na legalnu gradsku deponiju.

Šta nas izdvaja

Dolazak uvek u zakazano vreme : Dolazimo uvek u zakazano vreme i nikad ne kasnimo. A i ako se dogodi neka viša sila javićemo vam se odmah telefonom kako bi bili obavešteni o situaciji i našoj poziciji.

Radimo svakog vikenda : jer deponija prima i vikendom sa istim radnim vremenom od 8h do 17h. To znači da moramo završiti utovar do 16.30h kako bi stigli do kraja radnog vremena na istovar.

Sa nama je sigurno : Bilo koji otpad koji preuzmemo neće završiti na divljoj deponiji već ga odvozimo na legalnu deponiju predviđenu za to.

Šta odvozimo

 • Građevinski otpad (malter, cigla, blok, pločice...)
 • Stolariju (vrata, prozore, parket, brodski pod, laminat, drvene grede...)
 • Sanitarije (kade, lavaboe, bojlere, tuš-kabine, wc-šolje, pločice...)
 • Nameštaj (stari, neispravni, rashodovani, izgoreli...)
 • Tehnika (bela tehnika, tehnički uređaji i razni sitni kućni aparati)
 • Kartonsku ambalažu (bez stiropora)

Šta NE odvozimo

 • Rastresit materijal (zemlja, pesak, šljunak, ugalj...)
 • Hemijski otpad (farbe, lakovi i razni otpad posle krečenja i farbanja...)
 • Medicinski otpad
 • Mašinski otpad (akumulatori, razna ulja, masti i druge zapaljive i štetne tečnosti...)
 • Izolacioni otpad (staklena i kamena vuna, stiropor...)

Odnošenje kabastog smeća, otpada i đubreta

 

Bilo da raskrčujete svoj prostor, menjate stari za nov nameštaj ili radite neku adaptaciju u vašem prostoru pojavljuje se problem viška nepotrebnih stvari i raznog otpadnog materijala . Majstori koji vam rade su zauzeti svojim poslom a otpad se nagomilava . Taj problem možete rešiti tako što ćete angažovati nas a mi ćemo sav vaš višak tj. ceo otpad odvesti na deponiju.

Kako funkcionišemo

Da bi ste zakazali svoj termin uklanjanja otpada pozovite nas na broj 064.2427237. Odgovorićemo vam na sva pitanja i nedoumice koja imate u vezi sa procesom odnosenja. Možete izabrati jednu od dve opcije:

 • opcija 1 : Možemo doći vozilom, vi ili vaši majstori izvršite utovar i mi sve odvozimo na deponiju ili
 • opcija 2 : Mi dovodimo radnu snagu, iznosimo iz stana ili dvorišta, spuštamo sa sprata (sa ili bez lifta),vršimo utovar i odvozimo vaš otpad.

Cena odvoza

Cena se ne može definisati jer zavisi od više uslova! Ako utovar vršimo mi zavisi od količine džakova, njihovog sadržaja, postojanja lifta i blizine prilaska vozila, pa se cene formira po dobijanju tih informacija. Cena samog prevoza (ako utovar vršite vi) u zavisnosti od količine šuta i vaše lokacije kreće se od 9000 din po turi. Kapacitet vozila je oko 40 - 50 dzakova u zavisnosti koliko i sa čime su napunjeni jer smo ograničeni sa nosivošću od 1000 kg.

Za svaki posao izdajemo račun : Za svaki posao i otpad koji preuzmemo izdajemo gotovinski i fiskalni račun. Postoje dve mogućnosti plaćanja: kešom po obavljenom poslu ili preko računa sa uplatom kompletne cifre 24h ranije. Po dobijenom izvodu uplate od banke odmah krećemo na posao!

ocuvanje zivotne sredinePolitika o zaštiti životne sredine : Naša politika poslovanja je da vršimo usluge transporta robe i otpada bez rizika za sigurnost ljudi i njihove životne sredine. Da obavljamo svoje aktivnosti i da objasnimo našim korisnicima poentu kako bi zajedno doprineli širenju svesti o očuvanju životne sredine

 
Pogledajte i naše druge usluge
 
© 2022 ⊱ tel. 064⋅2427237 - ODVOZ ŠUTA -ODVOZ GRANJA -KONTAKT