recenzije

ODNOŠENJE nepotrebnih stvari

Autoprevoznik Poljak * 064 2427237 * Beograd
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 16.30h
sa vama od 1996 - 2020

Odnosenje starih stvari

Ako imate bilo koju vrstu nepotrebnih stvari koja vam smeta i oduzima vaš životni prostor jednim pozivom možete sve rešiti. Naša firma u sklopu usluge transporta nudi prevoz robe i usluge odnošenje nepotrebnih stvari, odnošenje i odvoženje starog nameštaja, bacanje starih stvari, neispravne tehike i sl. Sa vašim ili našim ljudstvom odnećemo sve nepotrebne stvari koje vam smetaju i učiniti vaš prostor ponovo većim, čistijim i lepšim. Odvoz se vrši na legalnu gradsku deponiju.

 
* Usluge odnošenja se naplaćuju *
 

Šta nas izdvaja

ocuvanje zivotne sredineDolazak uvek u zakazano vreme : Dolazimo uvek u zakazano vreme i nikad ne kasnimo. A i ako se dogodi neka viša sila javićemo vam se odmah telefonom kako bi bili obavešteni o situaciji i našoj poziciji.

odnosenje smeca vikendomRadimo svakog vikenda : jer deponija prima i vikendom sa istim radnim vremenom od 8h do 17h. To znači da moramo završiti utovar do 16h kako bi stigli do kraja radnog vremena na istovar.

ocuvanje zivotne sredineOdvozimo sav otpad : Odnosimo bilo koju vrstu otpada (sem onog koji ni sama deponija ne prima kao što su : hemijski i medicinski otpad, motorna i druga ulja, staklena i kamena vuna, hemikalije, gume i sl.).

ocuvanje zivotne sredineSa nama je sigurno : Bilo koji otpad koji preuzmemo neće završiti na divljoj deponiji već ga odvozimo na jedinu legalnu lokaciju u gradu predviđenu za to a to je deponija u Vinči.

Odnošenje šuta

Adaptacija nekog prostora stvara problem odnošenja šuta . Majstori koji vrše adaptaciju su zauzeti svojim poslom a šut se nagomilava . Bilo da je građevinski šut ili kabasti otpad, stari nameštaj ili neispravna tehnika problem možete rešiti pozivom na broj 064.2427237. Od ove usluge možete izabrati :

  • opcija 1 : Možemo doći vozilom, vi ili vaši majstori izvršite utovar i mi sve odvozimo na deponiju ili
  • opcija 2 : Mi dovodimo radnu snagu, iznosimo iz stana ili dvorišta, spuštamo sa sprata (sa ili bez lifta),vršimo utovar i obavljamo prevoz kiperom do deponije u Vinči.

Odvoz suta - cena

Ako utovar vršimo mi cena zavisi od količine džakova, njihovog sadržaja, postojanja lifta i blizine prilaska vozila, tako da cenu utovara možemo reći po dobijanju tih informacija. Cena samog prevoza u zavisnosti od količine suta i vaše lokacije ide od 4800 din po turi. Kapacitet vozila je 40 dzakova. U šut spada : malter, pločice, cigla i sl. Sve drugo što se baca tretira se kao smeće i povećava cenu po turi za 1000 din.

* Ne prevozimo : rastresit materijal (zemlja, pesak, šljunak, ugalj i sl.), azbest, hemikalije, razna ulja, gume, staklenu i kamenu vunu i razni drugi otpad koji ne prima ni sama deponija.

ocuvanje zivotne sredinePolitika o zaštiti životne sredine : Naša politika poslovanja je da vršimo usluge transporta robe i otpada bez rizika za sigurnost ljudi i njihove životne sredine. Da obavljamo svoje aktivnosti i da objasnimo našim korisnicima poentu kako bi zajedno doprineli širenju svesti o očuvanju životne sredine

odvoz suta kombi prevoz odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari odnosenje tehnickih uredjaja praznjenje garaze čišćenje dvorišta
© 2020 -- tel.064.2427237 -- ODVOZ ŠUTA -- ODVOZ GRANJA -- SVE USLUGE (mapa sajta) -- CENE -- KONTAKT --  ENGLISH