KIPER PREVOZ

Autoprevoznik Poljak
066 5119117
Beograd
odvoz šuta
recenzije
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 16.30h
vikendom : 08 - 16.30h
sa vama od 1996 - 2019
Odvozenje suta

ODVOZ SUTA

kiper prevoz

Pružamo usluge prevoza kiperom, odvozimo šut i razni drugi otpad na gradsku deponiju. U okviru naše delatnosti javnog prevoza u drumskom saobraćaju vršimo i prevoz raznog kabastog smeća, tehnike i gradjevinskog šuta i stolarije.  "Dimenzije kipera"

Posle vaše adaptacije, rušenja, zidanja ili rekonstrukcije prostorije ili objekta ostaće vam mnogo krša i raznog otpada. Jedino gde sme i treba da se to odnese je gradska deponija. Uz pomoć nas možete kompletan otpad prevesti i deponovati na njemu odgovarajuće mesto. Bez obzira da li je utovar vaš ili naš bezbedno ćemo izvršiti transport i na taj način vas osloboditi raznih nepotrebnih stvari i šuta.

Šta nas izdvaja

ocuvanje zivotne sredineDolazak uvek u zakazano vreme : Dolazimo uvek u zakazano vreme i nikad ne kasnimo. A i ako se dogodi neka viša sila javićemo vam se odmah telefonom kako bi bili obavešteni o situaciji i našoj poziciji.

odnosenje smeca vikendomRadimo svakog vikenda : jer deponija prima i vikendom sa istim radnim vremenom od 8h do 17h. To znači da moramo završiti utovar do 16h kako bi stigli do kraja radnog vremena na istovar.

Cene odvoz šuta Beograd

Autoprevoznik Poljak je preduzeće registrovano za prevoz robe u drumskom saobraćaju. Uslovi i informacije za obavljanja prevoza šuta su :

  • Sav otpad se odvozi na gradsku deponiju "Vinča"
  • Prevozimo šut samo ako je u džakovima
  • Ne prevozimo rastresit materijal (pesak, zemlja, šljunak)
  • Kapacitet po turi je 1 T (do 40 džakova)
  • Džakovi trebaju biti napunjeni do 65 % (do 25 - 30 kg) kako bi mogao jedan čovek sam da ih nosi.
  • Cena za prevoz šuta (bez utovara) se kreće od 4200 din (u zavisnosti od vaše lokacije). Cena se odnosi na šut (cigla, malter, pločice, beton) dok ostali otpad (drvenarija, plastika, gvožđe i sl.) menjaju cenu na više u zavisnosti od vrste i količine otpada.
  • U cenu je uračunato i plaćanje ulaska na deponiju.
  • Šut preuzimamo do 16 h zato što deponija prima do 17 h (i vikendom)
  • Deponija ne prima hemiju i staklenu vunu pa taj otpad ne preuzimamo

 
 
066.5119117
 
 
 
odvoz suta kombi prevoz dimenzije vozila odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari odnosenje tehnickih uredjaja praznjenje garaze čišćenje dvorišta

ČIŠĆENJE

 
© 2019 - odvoz suta Beograd