Početnapočetna strana
prevoz
radno vremeRadno vreme :
Meniusluge
EnglishGB
Galerijaprva
recenzije
 

 

KIPER PREVOZ

Transport prevoz odvoz kiperom * Beograd
@   selidbe.rs (at) gmail.com
»    sa vama od 1996 - 2022
◎     Beograd   0642427237

Odvoženje šuta

 
kiper prevoz

Pružamo usluge prevoza kiperom, odvozimo šut, građevinski otpad kao i razni drugi otpad na gradsku deponiju. U okviru naše delatnosti javnog prevoza u drumskom saobraćaju vršimo i prevoz raznog kabastog smeća, tehnike, starog nameštaja, stolarije i sličnih stvari.

Posle vaše adaptacije, rušenja, zidanja ili rekonstrukcije prostorije ili objekta ostaće vam mnogo krša i raznog otpada. Jedino gde sme i treba da se to odnese je gradska deponija. Uz pomoć nas možete kompletan otpad prevesti i deponovati na odgovarajuće mesto. Bez obzira da li je utovar vaš ili naš bezbedno ćemo izvršiti transport i na taj način vas osloboditi raznih nepotrebnih stvari i šuta.

Šta nas izdvaja

ocuvanje zivotne sredineDolazak uvek u zakazano vreme : Dolazimo uvek u zakazano vreme i nikad ne kasnimo. A i ako se dogodi neka viša sila javićemo vam se odmah telefonom kako bi bili obavešteni o situaciji i našoj poziciji.

odnosenje smeca vikendomRadimo svakog vikenda : jer deponija prima i vikendom sa istim radnim vremenom od 8h do 17h. To znači da moramo završiti utovar do 16h kako bi stigli do kraja radnog vremena na istovar.

Cene odvoz suta Beograd

 

Autoprevoznik Poljak je preduzeće registrovano za prevoz robe u drumskom saobraćaju. Uslovi i informacije za obavljanja prevoza šuta su :

  • Sav otpad se odvozi na gradsku deponiju
  • Prevozimo šut samo ako je u džakovima
  • Ne prevozimo rastresit materijal (pesak, zemlja, šljunak)
  • Kapacitet po turi je 1100 kg (do 40 džakova)
  • Džakovi trebaju biti napunjeni do 65 % (do 25 - 30 kg) kako bi mogao jedan čovek sam da ih nosi.
  • Cena za odvoz šuta ( bez utovara ) se kreće od 9000 din (u zavisnosti od vaše lokacije, količine, težine i vrste šuta). Cena se odnosi na klasičan šut (cigla, malter, pločice i sl) dok ostali otpad (drvenarija, plastika, keramika, gvožđe i sl.) menjaju cenu na više u zavisnosti od vrste i količine otpada.
  • U cenu je uračunato i plaćanje ulaska na deponiju.
  • Šut preuzimamo do 16 h zato što deponija prima do 17 h (i vikendom)
  • Deponija ne prima hemiju i staklenu vunu pa taj otpad ne preuzimamo
 
© 2022 ⊱ tel. 064⋅2427237 - ODVOZ ŠUTA -ODVOZ GRANJA -KONTAKT