Početnaprva
cene
radno vremeRadno vreme :
Meniusluge
EnglishGB
Galerijaprva
 
recenzije
 

 

PRAŽNJENJE PODRUMA

Čišćenje podruma * Beograd
@   selidbe.rs (at) gmail.com
»    sa vama od 1996 - 2022
◎     Beograd   0607354323

Iznošenje i odnošenje kabastog smeća

* Usluge odnošenja se naplaćuju *
 

Pre čišćenja podruma

ciscenje podruma

Posle čišćenja podruma

praznjenje podruma
 

Jedna od životnIh stvarnosti je da togom godina akumuliramo stvari, bilo da je to odeća, obuća, delovi nameštaja ili sportska oprema. Nemajući slobodan prostor u stanu sve to odnosimo u podrum gde će provesti mnogo vremena i učiniti da zaboravimo šta je u njemu. Zato ako vam je ponovo potreban slobodan prostor, selite se ili iznajmljujete isti potrebno je rasčistiti prostor od raznih nepotrebnih stvari sa kojima ne znate šta ćete, koje ne želite ili ne trebate, preuzećemo i pružiti sigurnu i efikasnu uslugu odnošenja kabastog otpada. Hajdemo onda da ispraznimo podrumske prostorije, napravimo selekciju i bacimo nepotrebne stvari.

 

Bilo koji projekat čišćenja kuće pa tako i podruma zahteva određeno vreme, trud i predhodno planiranje. Idealan plan se sastoji iz tri tačke:

  • Vidljivost se odnosi na čuvanje uskladištenih stvari na mestima koje se lako vide i prepoznaju. Jednim pogledom, lako do željene stvari.
  • Pristupačnost zahteva sigurnost da ćete imati lak pristup stvarima koje su vam najčešće potrebne. Osloboditi prolaz i prilaz.
  • Fleksibilnost znači imati dobar sistem za skladištenje koji omogućuje da se po potrebi stvari mogu lako preurediti ili ponovo upotrebiti.

Ovaj posao nije dobar po principu "uradi sam" jer trošite svoje vreme, koristeći sopstveni prevoz do deponije ili otpada habate i prljate vaš auto, trošite gorivo i možda bacite zabranjeni otpad u kontejner ili na divlju deponiju i time rizikujete kaznu od komunalne policije.

Pozovite nas i mi ćemo pružiti sigurni i ekološki servis za uklanjanje kabastog smeća i raznog kabastog otpada. Naša vozila su spremna za nošenje raznog prljavog smeća. Odvozimo sve od polica, buradi do raznih drvenih i metalnih stvari i otpada.

Šta nas izdvaja :
  • Poštujemo zakazano vreme jer znamo koliko vam ono znači !
  • Sigurna cena bez ikakvih skrivenih troškova.
  • Uvek spremna vozila na poziv. Posedujemo i vozilo manjih gabarita pa možemo prići gde drugi ne mogu, i tako biti bliži utovaru a samim tim i brži.

Cena pražnjenja podruma i odvoženja na deponiju zavisi od količine i vrste otpada koji odvozimo. Zbog dogovora o ovoj usluzi je najbolje da dođemo do vas i vidimo podrum tj. vrstu i količinu otpada koje se baca. Ako nemate vremena ili niste na toj lokaciji možete nam poslati fotografije podruma preko Vibera (060⋅7354323) kako bi videli opis posla i dali vam ponudu. Kod nas nema skrivenih troškova jer su u ceni uključeni troškovi odvoženja kao i deponovanja (bez obzira da li je utovar vaš ili naš).

Ako postoje stvari koje su upotrebljive njih nećemo odvesti na deponiju već do lokalnog neprofitnog centra ili ćemo ih pokloniti siromašnim pojedincima i tako učiniti zajednici. Vaše nepotrebne stvari mogu nekom učiniti život boljim ili lepšim.

 
 
© 2022 ⊱ tel. 060⋅7354323 - ODVOZ ŠUTA -ODVOZ GRANJA -KONTAKT