PRAŽNJENJE PODRUMA

Usluge prevoza i odvoženja
starih stvari i otpada
060 7354323 - Beograd
ciscenje podruma
recenzije
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 16.30h
vikendom : 09 - 16.30h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2020
Iznošenje i odnošenje kabastog smeća
* OVA USLUGA SE NAPLAĆUJE

Ciscenje podruma - pre

ciscenje podruma

Čišćenje podruma - posle

praznjenje podruma

Da li se selite ili samo želite da se vaš podrum očisti od smeća i bude čist pozovite nas na 060.7354323 kako bi se dogovorili. Ovaj posao nije dobar po principu "uradi sam" jer trošite svoje vreme, koristeći sopstveni prevoz do deponije ili otpada habate i prljate vaš auto, trošite gorivo i možda bacite zabranjeni otpad u kontejner ili na divlju deponiju i time rizikujete kaznu od komunalne policije.

Pozovite nas i mi ćemo pružiti sigurni i ekološki servis za uklanjanje kabastog smeća i raznog kabastog otpada. Naša vozila su spremna za nošenje raznog prljavog smeća. Odvozimo sve od polica, buradi do raznih drvenih i metalnih stvari i otpada.

Šta nas izdvaja :
  • Poštujemo zakazano vreme jer znamo koliko vam ono znači !
  • Sigurna cena bez ikakvih skrivenih troškova.
  • Uvek spremna vozila na poziv. Posedujemo i vozilo manjih gabarita pa možemo prići gde drugi ne mogu, i tako biti bliži utovaru a samim tim i brži.

Cena pražnjenja podruma i odvoženja na deponiju zavisi od količine i vrste otpada koji odvozimo. Zbog dogovora o ovoj usluzi je najbolje da dođemo do vas i vidimo podrum tj. vrstu i količinu otpada koje se baca. Ako nemate vremena ili niste na toj lokaciji možete nam poslati fotografije podruma preko Vibera (060.7354323) kako bi videli opis posla i dali vam ponudu. Kod nas nema skrivenih troškova jer su u ceni uključeni troškovi odvoženja kao i deponovanja (bez obzira da li je utovar vaš ili naš).

Ako postoje stvari koje su upotrebljive njih nećemo odvesti na deponiju već do lokalnog neprofitnog centra ili ćemo ih pokloniti siromašnim pojedincima i tako učiniti zajednici. Vaše nepotrebne stvari mogu nekom učiniti život boljim ili lepšim.

 
060.7354323
 
 
pražnjenje podruma praznjenje garaze ciscenje dvorista odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja kombi prevoz odvoz suta
 
© 2020 -- tel.060.7354323 -- ODVOZ ŠUTA -- ODVOZ GRANJA -- SVE USLUGE (mapa sajta) -- CENOVNIK -- KONTAKT --  english