Početnaprva
cene
radno vremeRadno vreme :
Meniusluge
EnglishGB
Galerijaprva
 
recenzije
 

 

ČIŠĆENJE DVORIŠTA

Odvoz kabastog otpada * Beograd
@   selidbe.rs (at) gmail.com
»    sa vama od 1996 - 2022
◎     Beograd   0607354323

Iznošenje i odnošenje kabastog smeća

* Usluge odnošenja se naplaćuju *
 

Pre čišćenja dvorišta

zapušteno dvorište

Posle čišćenja dvorišta

očišćeno dvorište
 

Autoprevozničko preduzeće Poljak pruža uslugu efikasnog, sigurnog i ekološki prihvatljivog servisa za uklanjanje kabastog smeća i raznog dvorištnog otpada. Dvorištu je potrebna redovna nega jer su izloženi vremenskim uslovima i korovu. Zato je potrebno bar prolećno i jesenje čišćenje kako bi se održao izgled i funkcija dvorišta i da se lepi zeleni travnati tepih ne pretvori u otpad i afričku džunglu. Vaše dvorište treba biti mesto za zabavu, roštiljanje i slična okupljanja na otvorenom. Kad god je lepo vreme, prijatelje možete ugostiti napolju. Posebno tokom leta, vaše dvorište može biti odlično mesto za okupljanje vaše porodice, kolega i poznanika.

Razni otpad koji se nakupi u dvorištu osim vizuelno i fizički će smetati vašoj planiranoj zabavi na otvorenom. Dobra vest je da se toga ne morate sami rešiti. Kad odlučite da otpad nestane iz dvorišta možete nas pozvati kako bi vas brzo i lako oslobodili nereda. Nemojte ni pokušavati uraditi to sami sa vašim autom jer za razliku od vašeg malog gepeka i udobnih sedišta naš kamion je napravljen za nošenje velikog i prljavog otpada. Odvozimo sve od granja, lišća, ograda, starog nameštaja, raznog iz garaža i podruma, dasaka, drvenarije i raznog građevinskog otpada.

Šta nas izdvaja :
  • Uvek u tačno vreme : Uvek stižemo u tačno zakazano vreme jer znamo koliko vam je ono važno !
  • Držimo se dogovora : Po zajedničkom dogovoru biće naplaćeno samo što je dogovoreno bez ikakvih skrivenih troškova. Na promenu cene može uticati samo vaša promena opisa i količine posla na licu mesta.
  • Spremna vozila : Naša vozila su uvek čista i sigurna. Posedujemo i manje gabaritno vozilo koje se lako može kretati u gradskoj gužvi i kome je dovoljno jedno automobilsko parking mesto. Na taj način možemo prići gde drugi ne mogu, biti bliži utovaru a samim tim i brži.
 

Predmeti koje preuzimamo su: panjevi, šut, drva, granje, lišće, prozori, vrata i štokovi, gvozdene i drvene ograde, razne uređaje, stari nameštaj, sanitariju, dušeke, belu tehniku, elektronski otpad i slično kabasto smeće. Možda ste primetili da mnogi od ovih predmeta nisu ono što bi se smatralo dvorišnim otpadom, međutim tokom čišćenja mogu se dodati i drugi predmeti i materijali. U stvari možda imate staru šupu koju treba demontirati i rešiti je se ili ogradu koju morate zameniti. Ovakvi projekti obično generišu veliku količinu otpada i ostataka. I kao što znate većina ovog otpada ne može i ne sme da se stavi u kontejnere ili kante za smeće. Dobra vest je da osim opasnog materijala (hemija, medicina, ulja, maziva, goriva) gotovo sve što trebate baciti možemo da pokupimo i odvezemo na deponiju.

Preračunavanje cene ove usluge se zasniva na količini i vrsti otpada koji odvozimo. Najbolji način da vam ponudimo najnižu i finalnu cenu je da dođemo kod vas i vidimo opis posla tj. vrstu i količinu smeća i ostalih stvari koje se bacaju. U slučaju da ste zauzeti ili da se ne nalazite na tom mestu možete nam kad stignete poslati preko Vibera (060⋅7354323) fotografije vašeg dvorišta (iz par uglova) kako bi sagledali opis posla i dali ponudu. Cena nema skrivenih troškova jer uključuje troškove odvoženja i deponovanja (bez obzira da li je utovar vaš ili naš).

Neke stvari koje se mogu iskoristiti jer su upotrebljive neće završiti na deponiji već ćemo ih odvesti do lokalnog neprofitnog centra ili ćemo ih pokloniti siromašnim pojedincima i na taj način učiniti zajednici. Vama nepotrebne stvari mogu nekom učiniti život boljim i lepšim.

 
© 2022 ⊱ tel. 060⋅7354323 - ODVOZ ŠUTA -ODVOZ GRANJA -KONTAKT