ČIŠĆENJE DVORIŠTA

Usluge prevoza i odvoženja
raznog otpada
060 7354323 - Beograd
ciscenje dvorista
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 16.30h
vikendom : 09 - 16.30h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2018
Ciscenje dvorista i odvozenje na deponiju
ciscenje dvorista odnošenje lišća odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari pražnjenje podruma praznjenje garaze odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja kombi prevoz odvoz suta
* OVA USLUGA SE NAPLAĆUJE

Pre čišćenja dvorišta

zapušteno dvorište

Posle čišćenja dvorišta

očišćeno dvorište

Autoprevozničko preduzeće Poljak pruža uslugu efikasnog, sigurnog i ekološki prihvatljivog servisa za uklanjanje kabastog smeća i raznog dvorištnog otpada. Nemojte ni pokušavati uraditi to sami sa vašim autom jer za razliku od vašeg malog gepeka i udobnih sedišta naš kamion je napravljen za nošenje velikog i prljavog otpada. Odvozimo sve od električnih uređaja, starog nameštaja, dušeka do raznog građevinskog otpada.

Šta nas izdvaja :
  • Uvek u tačno vreme : Uvek stižemo u tačno zakazano vreme jer znamo koliko vam je ono važno !
  • Držimo se dogovora : Po zajedničkom dogovoru biće naplaćeno samo što je dogovoreno bez ikakvih skrivenih troškova. Na promenu cene može uticati samo vaša promena opisa i količine posla na licu mesta.
  • Spremna vozila : Naša vozila su uvek čista i sigurna. Posedujemo i manje gabaritno vozilo koje se lako može kretati u gradskoj gužvi i kome je dovoljno jedno automobilsko parking mesto. Na taj način možemo prići gde drugi ne mogu, biti bliži utovaru a samim tim i brži.

Cena usluge se zasniva na količini i vrsti otpada koji odvozimo. Najbolji način da vam ponudimo najnižu i finalnu cenu je da dođemo kod vas i vidimo opis posla tj. vrstu i količinu smeća i ostalih stvari koje se bacaju. U slučaju da ste zauzeti ili da se ne nalazite na tom mestu možete nam kad stignete poslati preko Vibera (060.7354323) fotografije vašeg dvorišta (iz par uglova) kako bi sagledali opis posla i dali ponudu. Cena nema skrivenih troškova jer uključuje troškove odvoženja i deponovanja (bez obzira da li je utovar vaš ili naš).

Neke stvari koje se mogu iskoristiti jer su upotrebljive neće završiti na deponiji već ćemo ih odvesti do lokalnog neprofitnog centra ili ćemo ih pokloniti siromašnim pojedincima i na taj način učiniti zajednici. Vama nepotrebne stvari mogu nekom učiniti život boljim i lepšim.

 
 
060.7354323
 
 
© 2019  - čišćenje, pražnjenje i uređenje dvorišta