ODVOZ SUTA

Autoprevoznik Poljak
060 7354323
Beograd
odvoz šuta
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 16.30h
vikendom : 08 - 16.30h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2018
Odvoženje šuta Beograd
odvoz suta kombi prevoz dimenzije vozila odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari odnosenje tehnickih uredjaja pražnjenje podruma praznjenje garaze čišćenje dvorišta odnošenje lišća

ČIŠĆENJE

 
 

Odvoz šuta Beograd

odnosenje suta

U zavisnosti od količine vašeg šuta, lokacije i pristupačnosti doći će mo do Vas, utovariti i odneti sve na gradsku deponiju i na taj način vas osloboditi džakova i građevinskog šuta. Ako izvodite neke radove i adaptacije u vašem prostoru, pojavljuje se odgovarajuća količina građevinskog otpada i šuta koju treba odneti. Jedino rešenje je pakovanje u džakove a zatim spuštanje (leđa, kolica ili lift u zavisnosti šta se ima) do ulice, u vozilo za odvoz suta.

Džakovi moraju biti novi, polipropilenski (nikako najlonski) i pakovani do dve trećine zapremine (oko 25 do 30 kg) kako bi jedan čovek mogao sam da ih nosi. Oni se mogu kupiti skoro u svakoj farbari a i cena im je pristupačna. U slučaju da se odlučite koristiti polovne džakove trebate znati da oni nisu ni izbliza tako jaki a znaju biti i oštećeni što može dovesti do raspadanja džaka i prosipanja sadržaja po stanu, liftu, hodniku ili bilo gde a to će dovesti do nervoze, gubljenja vremena u skupljanju rasutog materija i zadržavanju celog posla.     "Dimenzije kipera"

Šta nas izdvaja

ocuvanje zivotne sredineDolazak uvek u zakazano vreme : Dolazimo uvek u zakazano vreme i nikad ne kasnimo. A i ako se dogodi neka viša sila javićemo vam se odmah telefonom kako bi bili obavešteni o situaciji i našoj poziciji.

odnosenje smeca vikendomRadimo svakog vikenda : jer deponija prima i vikendom sa istim radnim vremenom od 8h do 17h. To znači da moramo završiti utovar do 16h kako bi stigli do kraja radnog vremena na istovar.

ocuvanje zivotne sredineOdvozimo sav otpad : Odnosimo bilo koju vrstu otpada (sem onog koji ni sama deponija ne prima kao što su : hemijski i medicinski otpad, motorna i druga ulja, staklena i kamena vuna, hemikalije, gume i sl.).

ocuvanje zivotne sredineSa nama ste sigurni : Otpad koji preuzmemo neće završiti na divljoj deponiji već odlazi na lokaciju predviđenu za to a to je deponija u Vinči.

Odnosenje suta

Pri utovaru građevinskog šuta u džakove treba voditi računa o nekoliko stvari

  • Džakove puniti do svoje dve trećine tj. 70 % kapaciteta iz razloga da se mogu na vrhu vezati i da bi se zbog težine mogli nositi.
  • U džakove ne treba stavljati delove stakla ili armature kako se nosač ne bi povredio ili isekao pri nošenju
  • Koristiti samo nove džakove

Cena odvoza suta Beograd

Prevoz - cene odvoza suta zavisi od lokacije utovara (trougao : naš parking - Vaša adresa - deponija Vinča) i količine džakova koji se odnose. Ako Vi ili Vaši ljudi vršite utovar cena prevoza se kreće od 4000 din. U cenu je uračunato i plaćanje ulaska na deponiju. Maksimalna količina džakova koji mogu stati u vozilo je 40 komada. Za veću količinu džakova vozilo se vraća i obavlja sledeću turu pod istim uslovima.

Utovar - cenu utovara sa našim ljudstvom ne možemo unapred odrediti i prikazati jer zavisi od više faktora

  • količine i napunjenosti džakova
  • spratnosti i postojanja lifta
  • blizine prilaska vozila do lokacije utovara

* Napomena - prikazane cene su isključivo za džakove napunjene šutom. U šut spada malter, cigla, blok, beton i pločice. Bilo koji drugi sadržaj menja cenu na više. Bacanje drvenarije (štokova, vrata, prozora), kabastog smeća, nameštaja ili tehnike povećava cenu. To se dešava zbog prijema materijala na samoj deponiji gde se šut tarifira po jednoj a ostali sadržaj po potpuno drugoj i to većoj ceni. Uglavnom se cena poveća za 1000 din po turi.

 
 
060.7354323
 
 
© 2019 - odnošenje šuta Beograd