ODVOZ SUTA

Autoprevoznik Poljak
060 7354323
Beograd
odvoz šuta
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 16.30h
vikendom : 08 - 16.30h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2018
Odvoženje šuta Beograd
odvoz suta kombi prevoz dimenzije vozila odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari odnosenje tehnickih uredjaja pražnjenje podruma praznjenje garaze čišćenje dvorišta odnošenje lišća
 
 

Odvoz šuta Beograd

odnosenje suta

U zavisnosti od količine vašeg šuta, lokacije i pristupačnosti doći će mo do Vas, utovariti i odneti sve na gradsku deponiju i na taj način vas osloboditi džakova i građevinskog šuta. Ako izvodite neke radove i adaptacije u vašem prostoru, pojavljuje se odgovarajuća količina građevinskog otpada i šuta koju treba odneti. Jedino rešenje je pakovanje u džakove a zatim spuštanje (leđa, kolica ili lift u zavisnosti šta se ima) do ulice, u vozilo za odvoz suta.

Džakovi moraju biti novi, polipropilenski (nikako najlonski) i pakovani do dve trećine zapremine (oko 25 do 30 kg) kako bi jedan čovek mogao sam da ih nosi. Oni se mogu kupiti skoro u svakoj farbari a i cena im je pristupačna. U slučaju da se odlučite koristiti polovne džakove trebate znati da oni nisu ni izbliza tako jaki a znaju biti i oštećeni što može dovesti do raspadanja džaka i prosipanja sadržaja po stanu, liftu, hodniku ili bilo gde a to će dovesti do nervoze, gubljenja vremena u skupljanju rasutog materija i zadržavanju celog posla

Odvoz suta Beograd vršimo svakim radnim danom kao i vikendom u vremenskom intervalu od 07 do 16.30h jer radno vreme deponije tj. njihov prijem otpada je do 17.30h, kako bi stigli da odemo na istovar, ispraznimo vozilo i oslobodimo ga za sledeći posao.

 
 
060.7354323
 
 

Odnosenje suta

Pri utovaru građevinskog šuta u džakove treba voditi računa o nekoliko stvari

  • Džakove puniti do svoje dve trećine tj. 75 % kapaciteta iz razloga da se mogu na vrhu vezati i da bi se zbog težine mogli nositi.
  • U džakove ne treba stavljati delove stakla ili armature kako se nosač ne bi povredio ili isekao pri nošenju
  • Koristiti samo nove džakove

Cena odvoza suta Beograd

Prevoz - cene odvoza suta zavisi od lokacije utovara (trougao : naš parking - Vaša adresa - deponija Vinča) i količine džakova koji se odnose. Ako Vi ili Vaši ljudi vršite utovar cena prevoza se kreće od 4000 din. U cenu je uračunato i plaćanje ulaska na deponiju. Maksimalna količina džakova koji mogu stati u vozilo je 40 komada. Za veću količinu džakova vozilo se vraća i obavlja sledeću turu pod istim uslovima.

Utovar - cenu utovara sa našim ljudstvom ne možemo unapred odrediti i prikazati jer zavisi od više faktora

  • količine i napunjenosti džakova
  • spratnosti i postojanja lifta
  • blizine prilaska vozila do lokacije utovara
* Napomena - prikazane cene su isključivo za džakove napunjene šutom. U šut spada malter, cigla, blok, beton i pločice. Bilo koji drugi sadržaj menja cenu na više. Bacanje drvenarije (štokova, vrata, prozora), kabastog smeća, nameštaja ili tehnike povećava cenu. To se dešava zbog prijema materijala na samoj deponiji gde se šut tarifira po jednoj a ostali sadržaj po potpuno drugoj i to većoj ceni. Uglavnom se cena poveća za 900 din po turi.
© 2018 - odnošenje šuta Beograd