Početnapočetna strana
prevoz
radno vremeRadno vreme :
Meniusluge
EnglishGB
Galerijaprva
recenzije
 

 

ODNOŠENJE stare bele tehnike

Odvoz tehničkih uređaja * Beograd
@   selidbe.rs (at) gmail.com
»    sa vama od 1996 - 2022
◎     Beograd   0642427237

Odnosenje bele tehnike

 
* Usluge odnošenja se naplaćuju *
 
 

Pružamo usluge odnošenja nepotrebnih stvari, koje uključuju i belu tehniku tj. sve tehničke uređaje koji su vam neispravni, dotrajali ili ih jednostavno menjate za nove. Njihova funkcionalnost, izgled i tehnička ispravnost uopšte nije bitna jer sav taj električni otpad nosimo na deponiju u Vinču. Od trenutka kad nas pozovete dok neodemo sa vašim otpadom možete očekivati prijateljsku i profesionalnu uslugu.

Dosta starih tehničkih uređaja sadrži razne hemijske ili na drugi način opasne elemente i sastojke koji oštećuju ozonski omotač kao na primer klime i frižideri koji sadrže gas, pa ćemo njih odneti umesto na deponiju na reciklažu i na taj način doprineti zajednici i čuvanju naše prirode i okoline.

Šta nas izdvaja

ocuvanje zivotne sredineDolazak uvek u zakazano vreme : Dolazimo uvek u zakazano vreme i nikad ne kasnimo. A i ako se dogodi neka viša sila javićemo vam se odmah telefonom kako bi bili obavešteni o situaciji i našoj poziciji.

odnosenje smeca vikendomRadimo svakog vikenda : jer deponija prima i vikendom sa istim radnim vremenom od 8h do 17h. To znači da moramo završiti utovar do 16.30h kako bi stigli do kraja radnog vremena na istovar.

Odnosenje neispravnih uređaja

 
* Usluge odnošenja se naplaćuju *
 
 

Televizori, računari, bela tehnika i mobilni telefoni sve brže zastarevaju i prave se novi modeli a stari uređaji postaju otpad koga je iz godine u godinu sve više. Procenjuje se da se u svetu godišnje generiše oko 60 miliona tona elektronskog i električnog otpada koji se smatra opasnim i koji sadrži štetne materije. U Srbiji svake godine oko 100 hiljada tona takvih proizvoda postaje otpad, reciklira se svega trećina dok ostatak završava na deponiji i u prirodi.

Štetne materije sadrži razna tehnika. Na primer u frižiderima je to freon koji utiče na oštećenje ozonskog omotača a u sijalicama živa i fosfor. Zbog toga je važno da bačena tehnika završi na pravom mestu, jer je reciklaža mnogo bolja opcija od deponije, obzirom da standardni kolektori za smeće ne mogu da ih pokupe pa će zato i iznos odlaganja biti znatno veći.

Kao bonus znajte da zamena starih uređaja sa novim modelima štedi potrošnju energije i obično smanjuje vaš račun. Dozvolite nam da vam pomognemo uklanjajući staru tehniku i praveći prostor za novu.

ocuvanje zivotne sredinePolitika o zaštiti životne sredine : Naša politika poslovanja je da vršimo usluge transporta robe i otpada bez rizika za sigurnost ljudi i njihove životne sredine. Da obavljamo svoje aktivnosti i da objasnimo našim korisnicima poentu kako bi zajedno doprineli širenju svesti o očuvanju životne sredine

© 2022 ⊱ tel. 064⋅2427237 - ODVOZ ŠUTA - ODVOZ GRANJA - KONTAKT