recenzije

ČIŠĆENJE GARAŽE

Autoprevoznik Poljak * 060 7354323 * Beograd
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 20h
sa vama od 1996 - 2020

Iznošenje i odnošenje kabastog smeća

* Usluge odnošenja se naplaćuju *
 

Pre čišćenja garaže

zapuštena garaža

Posle čišćenja garaže

očišćena garaža

Da li se selite, iznajmljujete ili samo želite da se vaša garaža očisti od smeća i bude čista pozovite nas na 060.7354323 kako bi se dogovorili o detaljima. Nemojte raditi taj posao sami npr. sa vašim autom. Trošićete svoje vreme, habati i prljati vaš auto, trošiti gorivo i bacati zabranjeni otpad po kontejnerime i divljim deponijama i tako rizikovati velike kazne od komunalne policije.

Pozovite nas i mi ćemo vam pružiti uslugu sigurnog i ekološki prihvatljivog servisa za uklanjanje kabastog smeća i raznog garažnog otpada. Naš kamion je spreman za nošenje raznog prljavog smeća. Odvozimo sve od radijatora, polica, buradi do raznih drvenih i metalnih stvari i otpada.

Šta nas izdvaja :
  • Uvek stižemo u tačno zakazano vreme jer znamo koliko vam je ono važno !
  • Biće naplaćeno samo što je dogovoreno bez ikakvih skrivenih troškova.
  • Naša vozila su uvek čista i sigurna. Posedujemo i manje gabaritno vozilo i pa možemo prići gde drugi ne mogu, biti bliži utovaru a samim tim i brži.

Cena za pražnjenje garaže i odvoženje tog otpada na deponiju zavisi od količine i vrste otpada koji odvozimo. Najbolji način da se dogovorimo o ovoj usluzi je da dođemo kod vas i vidimo garažu tj. vrstu i količinu smeća i ostalih stvari koje se bacaju. U slučaju da nemate vremena ili niste na tom mestu možete nam poslati preko Vibera (060.7354323) fotografije vaše unutrašnjosti garaže (iz par uglova) kako bi sagledali opis posla i dali ponudu. Cena nema skrivenih troškova jer su u njoj uključeni troškove odvoženja i deponovanja (bez obzira da li je utovar vaš ili naš).

Neke stvari koje se mogu iskoristiti nećemo odvesti na deponiju već do nekog lokalnog neprofitnog centra ili ćemo ih pokloniti siromašnim pojedincima i na taj način učiniti zajednici. Vama nepotrebne stvari mogu nekom učiniti život boljim i lepšim.

 
060.7354323
 
praznjenje podruma ciscenje dvorista odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja kombi prevoz odvoz suta
© 2020 -- tel.060.7354323 -- ODVOZ ŠUTA -- ODVOZ GRANJA -- SVE USLUGE (mapa sajta) -- CENE -- KONTAKT --  ENGLISH