Početnaprva
cene
radno vremeRadno vreme :
Meniusluge
EnglishGB
Galerijaprva
 
recenzije
 

 

ČIŠĆENJE GARAŽE

Pražnjenje garaže * Beograd
@   selidbe.rs (at) gmail.com
»    sa vama od 1996 - 2022
◎     Beograd   0607354323

Iznošenje i odnošenje kabastog smeća

* Usluge odnošenja se naplaćuju *
 

Pre čišćenja garaže

zapuštena garaža

Posle čišćenja garaže

očišćena garaža
 

Dosadilo vam je da gledate svu gužvu koja leži na podu vaše garaže! I zato želite da napravite mesta za ponovno parkiranje automobila. Ono što znate je da su garaže odlične za skladištenje nepotrebnih predmeta. Međutim, obično na kraju izgube svoju funkcionalnost zbog nakupljanja smeća i nepotrebnih stvari. Ako ovo zvuči kao vaša garaža znate šta vam je činiti. Bez obzira da li se selite, iznajmljujete ili samo želite da se vaša garaža očisti od smeća i bude čista pozovite nas kako bi se dogovorili o detaljima. Nemojte raditi taj posao sami npr. sa vašim autom. Trošićete svoje vreme, habati i prljati vaš auto, trošiti gorivo i bacati zabranjeni otpad po kontejnerima i divljim deponijama i tako rizikovati velike kazne od komunalne policije.

Možemo ukloniti sav otpad, nered i ostatke za koje želite da nestanu, kao i sve pokvarene uređaje i opremu. Takođe vam možemo pomoći u sortiranju, premeštanju i organizovanju predmeta tako da možete maksimizirati prostor u garaži.

Pozovite nas i mi ćemo vam pružiti uslugu sigurnog i ekološki prihvatljivog servisa za uklanjanje kabastog smeća i raznog garažnog otpada. Naš kamion je spreman za nošenje raznog prljavog smeća. Odvozimo sve od radijatora, polica, buradi do raznih drvenih i metalnih stvari i kabastog otpada.

Šta nas izdvaja :
  • Uvek stižemo u tačno zakazano vreme jer znamo koliko vam je ono važno !
  • Biće naplaćeno samo što je dogovoreno bez ikakvih skrivenih troškova.
  • Naša vozila su uvek čista i sigurna. Posedujemo i manje gabaritno vozilo pa možemo prići gde drugi ne mogu, biti bliži utovaru a samim tim i brži.
 

Garaže se po pravilu brzo napune smećem a onda pronalaženje onoga što vam treba može biti kao traženje igle u plastu sena. Ako je to slučaj kod vas očistite garažu i vratite joj funkcionalnost.

  • Odvojite svoje predmete u kategorije - garaža treba da funkcioniše kao prodavnica u kojoj svaki deo ima svoje predmete. Odvojite sportsku opremu od baštenskog alata i sličnom organizacijom uradite i druge kategorije tako da dobiju smisao.
  • Bacite, prodajte ili poklonite predmete koji tu ne pripadaju
  • Ako vam se čini to kao veliki posao, možete nas angažovati da mi to uradimo a vi možete uživati u čistoj garaži bez dodatnih muka.

Cena za pražnjenje garaže i odvoženje tog otpada na deponiju zavisi od količine i vrste otpada koji odvozimo. Najbolji način da se dogovorimo o ovoj usluzi je da dođemo kod vas i vidimo garažu tj. vrstu i količinu smeća i ostalih stvari koje se bacaju. U slučaju da nemate vremena ili niste na tom mestu možete nam poslati preko Vibera (060⋅7354323) fotografije vaše unutrašnjosti garaže (iz par uglova) kako bi sagledali opis posla i dali ponudu. Cena nema skrivenih troškova jer su u njoj uključeni troškove odvoženja i deponovanja (bez obzira da li je utovar vaš ili naš).

Neke stvari koje se mogu iskoristiti nećemo odvesti na deponiju već do nekog lokalnog neprofitnog centra ili ćemo ih pokloniti siromašnim pojedincima i na taj način učiniti zajednici. Vama nepotrebne stvari mogu nekom učiniti život boljim i lepšim.

 
 
© 2022 ⊱ tel. 060⋅7354323 - ODVOZ ŠUTA -ODVOZ GRANJA -KONTAKT