Odnosenje starog namestaja

Autoprevoznik Poljak
060 7354323
Beograd
kabasto smece
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 16.30h
vikendom : 09 - 16.30h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2018
Dovoljan je jedan poziv da vaše stvari nestanu
odnošenje namestaja odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje bele tehnike odbosenje kabastog smeca praznjenje garaze pražnjenje podruma čišćenje dvorišta selidbe beograd kombi prevoz kamionski prevoz odvozsuta
 
 

Odnosenje starog namestaja

Usluge odnošenja se naplaćuju
odnosenje namestaja

Neželjeni nameštaj može biti ogroman teret. Zauzima veliki prostor i težak je za pomeranje. Ako ne znate šta će te sa njim pozovite nas (060.7354323) i mi ćemo bez obzira na njegovu veličinu i oblik ako treba demontirati a onda izneti i odneti na deponiju. Odnosimo sve vaše neželjene stvari, uključujući uređaje, nameštaj, odeću, posuđe, smeće i još mnogo toga.

Posvećeni smo ekološkim praksama i šta god možemo doniramo organizacijama i pojedincma kojima je potrebna. Ostatak se delom reciklira a delom odlaže na deponiju u skladu sa postojećim normama i zakonima.

Šta nas izdvaja

ocuvanje zivotne sredineDolazak uvek u zakazano vreme : Dolazimo uvek u zakazano vreme i nikad ne kasnimo. A i ako se dogodi neka viša sila javićemo vam se odmah telefonom kako bi bili obavešteni o situaciji i našoj poziciji.

ocuvanje zivotne sredineOdvozimo sav otpad : Odnosimo bilo koju vrstu otpada (sem otpada koji ni sama deponija ne prima kao što su : hemijski otpad, medicinski otpad, motorna ulja, staklena vuna i sl.).

ocuvanje zivotne sredineSa nama ste sigurni : Sav otpad koji preuzimamo odvozimo na jedinu lokaciju u gradu predviđenu za to a to je deponija u Vinči.

Odnosenje starih stvari

Usluge odnošenja se naplaćuju
stare stvari

Pružamo uslugu odnosenja starih nepotrebnih stvari kao što su stari, slomljeni ili uništeni nameštaj, neispravnu tehniku i tehničke uređaje, posle adaptacije stare prozore, štokove i vrata, raznu sanitariju (šolje, lavaboe, kade, bojlere, grejalice, radijatore i sl), praznimo podrume i tavane od raznog krša, odnosimo građu, korišćeni parket, daske, oluke i još mnogo toga. Sve se odvozi na regularnu gradsku deponiju gde se odlaže. Ulaz na deponiju se naplaćuje a zavisi od vrste i težine smeća i otpada koji se dovozi, zato se na cenu prevoza dodaje i iznos plaćanje ulaza koji u proseku iznosi oko 900 din.

Kompjuteri, televizori, mobilni telefoni i sl. sadrže komponenete sa raznim otrovnim materijama i ne bi trebale da se nose na standardnu deponiju. Da bi zaštitili životnu sredinu sve korišćene aparate, velike i male, odnosimo na recikliranje.

ocuvanje zivotne sredinePolitika o zaštiti životne sredine : Naša politika poslovanja je da vršimo usluge transporta robe i otpada bez rizika za sigurnost ljudi i njihove životne sredine. Da obavljamo svoje aktivnosti i da objasnimo našim korisnicima poentu kako bi zajedno doprineli širenju svesti o očuvanju životne sredine

 
 
060.7354323
 
 
© 2018  | Odnosenje starih stvari namestaja tehnike