Početnapočetna strana
prevoz
radno vremeRadno vreme :
Meniusluge
EnglishGB
Galerijaprva
recenzije
 

 

ODNOŠENJE starog namestaja

Odvoz starih stvari i namestaja * Beograd
@   selidbe.rs (at) gmail.com
»    sa vama od 1996 - 2022
◎     Beograd   0642427237

Odnosenje starog namestaja

 
* Usluge odnošenja se naplaćuju *
 
 

Neželjeni nameštaj može biti ogroman teret. Zauzima veliki prostor i težak je za pomeranje. Ako ne znate šta će te sa njim pozovite nas i mi ćemo bez obzira na njegovu veličinu i oblik ako treba demontirati a onda izneti i odneti na deponiju. Odnosimo sve vaše neželjene stvari, uključujući uređaje, nameštaj, odeću, posuđe, smeće i još mnogo toga.

Šta nas izdvaja

ocuvanje zivotne sredineDolazak uvek u zakazano vreme : Dolazimo uvek u zakazano vreme i nikad ne kasnimo. A i ako se dogodi neka viša sila javićemo vam se odmah telefonom kako bi bili obavešteni o situaciji i našoj poziciji.

odnosenje smeca vikendomRadimo svakog vikenda : jer deponija prima i vikendom sa istim radnim vremenom od 8h do 17h. To znači da moramo završiti utovar do 16.30h kako bi stigli do kraja radnog vremena na istovar.

ocuvanje zivotne sredineOdvozimo sav otpad : Odnosimo bilo koju vrstu otpada (sem otpada koji ni sama deponija ne prima kao što su : hemijski otpad, medicinski otpad, motorna ulja, staklena vuna i sl.).

ocuvanje zivotne sredineSa nama ste sigurni : Sav otpad koji preuzimamo odvozimo na jedinu lokaciju u gradu predviđenu za to a to je deponija u Vinči.

Odnosenje starih stvari

 
* Usluge odnošenja se naplaćuju *
 
 

Pružamo uslugu odnosenja starih nepotrebnih stvari kao što su stari, slomljeni ili uništeni nameštaj, neispravnu tehniku i tehničke uređaje, posle adaptacije stare prozore, štokove i vrata, raznu sanitariju (šolje, lavaboe, kade, bojlere, grejalice, radijatore i sl), praznimo podrume od raznog krša, odnosimo građu, korišćeni parket, daske, oluke i još mnogo toga. Sve se odvozi na regularnu gradsku deponiju gde se odlaže. Ulaz na deponiju se naplaćuje a visina naknade zavisi od vrste i težine smeća i otpada koji se dovozi.

Kompjuteri, televizori, mobilni telefoni i sl. sadrže komponenete sa raznim opasnim materijama i ne bi trebale da se nose na standardnu deponiju. Da bi zaštitili životnu sredinu sve korišćene aparate, velike i male, odnosimo na recikliranje.

Posvećeni smo ekološkim praksama i šta god možemo doniramo organizacijama i pojedincma kojima je potrebna. Ostatak se delom reciklira a delom odlaže na deponiju u skladu sa postojećim normama i zakonima.

ocuvanje zivotne sredinePolitika o zaštiti životne sredine : Naša politika poslovanja je da vršimo usluge transporta robe i otpada bez rizika za sigurnost ljudi i njihove životne sredine. Da obavljamo svoje aktivnosti i da objasnimo našim korisnicima poentu kako bi zajedno doprineli širenju svesti o očuvanju životne sredine

 
© 2022 ⊱ tel. 064⋅2427237 - ODVOZ ŠUTA - ODVOZ GRANJA - KONTAKT