recenzije

SELIDBE stanova

Autoprevoznik Poljak * 060 7354323 * Beograd
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 20h
sa vama od 1996 - 2020

24 god. iskustva su garancija kvaliteta

Selidba stana

selidbe stanova
  • Mi kao agencija za selidbe pružamo usluge kompletnog preseljenja vašeg stana. "Kompletno" znači da ćemo sve u vezi selidbe odraditi mi. Izvršićemo procenu posla, po tome napraviti plan i onda organizovati iseljenje iz stana. Posle dogovora termina i ostalih tehničkih detalja krećemo u akciju. Obezbedićemo svu potrebnu ambalažu, doneti je do vas i izvršiti zaštitu i pakovanje vašeg inventara i na taj način ga maksimalno zaštititi i pripremiti za selidbu ! Selidbe stanova i demontaže se vrše po proceni. Svi elementi koji su gabarita ili težine da se kao takvi ne mogu izneti ili nositi na adekvatan način biće demontirani, čime će se olakšati njihovo prenošenje. U novom stanu, nameštaj se može ponovo sklopiti i montirati.
  • Bilo da radimo iseljenje ili useljenje u stan sve stvari i komadni stari nameštaj koji vam više nije potreban, odnećemo i baciti na gradsku deponiju. Po završenoj selidbi ili u nekom drugom terminu kada vama odgovara, možemo vam očistiti nameštaj, enterier ili čak ceo stan i na taj način vam ulepšati vaš novi prostor ! Ako u okviru stana imate veliki fotokopir aparat, sef, pianino,akvarijum ili sl. mi ćemo sve komponente preneti na adekvatan način u zavisnosti od lokacije, spratnosti, težine i svih drugih uslova od kojih zavisi sam način prenošenja.
  • U slučaju da vam je u novom stanu potreban neki nameštaj po meri možemo vam preporučiti našeg stolara sa višegodišnjim iskustvom u izradi nameštaja.

 

  • PAKOVANJE - Pakovanje kompletnog enterijera. Od mašina do sitnica sa polica. Pakovanje u nove kutije za selidbu; klasifikovanje i obeležavanje po artiklima, rafovima i sl.
  • AMBALAŽA - Sva potrebna ambalaža na jednom mestu. Nove petoslojne kutije, sunđeri, najloni, karton, folije, trake i sl.
  • DEMONTAŽA - Demontaža i montaža kompletnog enterijera. Ugradni elementi, viseći elementi, razne mašine, sprave i sl. sve će mo rastaviti i time olakšati prenos kao i sigurnost elemenata !
  • ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI - Sve što vam je nepotrebno, i što vam smeta u garaži odnećemo na gradsku deponiju i učiniti vaš prostor ponovo većim i lepšim.
selidbe beograd demontaze i montaze namestaja pakovanje stvari ambalaza kombi prevoz odvoz suta
© 2020 -- tel.060.7354323 -- ODVOZ ŠUTA -- ODVOZ GRANJA -- SVE USLUGE (mapa sajta) -- CENE -- KONTAKT --  ENGLISH