Selidbe stanova

Autoprevoznik Poljak
060 7354323
Beograd
selidba stana
recenzije
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 22h
vikendom : 09 - 23h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2019
Iseljenje iz stana - useljenje u stan
preseljenje stana preseljenje kuce praznjenje garaze preseljenje magacina preseljenje kancelarija ambalaza za pakovanje pakovanje stvari demontaze i montaze namestaja transport stvari kombi prevoz odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari pražnjenje podruma

ČIŠĆENJE

 
 

Selidba stana

selidbe stanova
  • Mi kao agencija za selidbe pružamo usluge kompletnog preseljenja vašeg stana. "Kompletno" znači da ćemo sve u vezi selidbe odraditi mi. Izvršićemo procenu posla, po tome napraviti plan i onda organizovati iseljenje iz stana. Posle dogovora termina i ostalih tehničkih detalja krećemo u akciju. Obezbedićemo svu potrebnu ambalažu, doneti je do vas i izvršiti zaštitu i pakovanje vašeg inventara i na taj način ga maksimalno zaštititi i pripremiti za selidbu ! Selidbe stanova i demontaže se vrše po proceni. Svi elementi koji su gabarita ili težine da se kao takvi nemogu izneti ili nositi na adekvatan način biće demontirani, čime će se olakšati njihovo prenošenje. U novom stanu, nameštaj se može ponovo sklopiti i montirati.
  • Bilo da radimo iseljenje ili useljenje u stan sve stvari i komadni stari nameštaj koji vam više nije potreban, odnećemo i baciti na gradsku deponiju. Po završenoj selidbi ili u nekom drugom terminu kada vama odgovara, možemo vam očistiti nameštaj, enterier ili čak ceo stan i na taj način vam ulepšati vaš novi prostor ! Ako u okviru stana imate veliki fotokopir aparat, sef, pianino,akvarijum ili sl. mi ćemo sve komponente preneti na adekvatan način u zavisnosti od lokacije, spratnosti, težine i svih drugih uslova od kojih zavisi sam način prenošenja.
  • U slučaju da vam je u novom stanu potreban neki nameštaj po meri možemo vam preporučiti našeg stolara sa višegodišnjim iskustvom u izradi nameštaja.
 
 
060.7354323
 
 

Izdvajamo za vas

  • PAKOVANJE - Pakovanje kompletnog enterijera. Od mašina do sitnica sa polica. Pakovanje u nove kutije za selidbu; klasifikovanje i obeležavanje po artiklima, rafovima i sl.
  • AMBALAŽA - Sva potrebna ambalaža na jednom mestu. Nove petoslojne kutije, sunđeri, najloni, karton, folije, trake i sl.
  • DEMONTAŽA - Demontaža i montaža kompletnog enterijera. Ugradni elementi, viseći elementi, razne mašine, sprave i sl. sve će mo rastaviti i time olakšati prenos kao i sigurnost elemenata !
  • ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI - Sve što vam je nepotrebno, i što vam smeta u garaži odnećemo na gradsku deponiju i učiniti vaš prostor ponovo većim i lepšim.
© 2019 - selidba stana