Početnapočetna strana
cene
radno vremeRadno vreme
Meniusluge
EnglishGB
Galerijaprva
recenzije
 

 

SELIDBA KUĆE

Preseljenje stambenog prostora * Beograd
@   selidbe.rs (at) gmail.com
»    sa vama od 1996 - 2022
◎     Beograd   0607354323

24 god. iskustva su garancija kvaliteta

Kompletno preseljenje vaše kuće
 
kuca

Selidbe kuće - ako je došlo vreme da selite vašu kuću možete iskoristiti naše usluge kompletnog preseljenja . Sve prostorije, na svim spratovima zajedno sa pomoćnim objektima i garažom - spakovaćemo i pripremiti za selidbu. Imamo potrebnu ambalažu, alat i znanje da takve poslove obavimo bez greške. Obezbedićemo svu ambalažu za pakovanje, doneti je do vas i izvršiti zaštitu i pakovanje vašeg pokućstva i na taj način ga maksimalno zaštititi i pripremiti za selidbu!

Demontaže nameštaja se vrše za sve elemente koji su gabarita ili težine da se kao takvi nemogu izneti i nositi na adekvatan način, čime se olakšava njihovo prenošenje. Na novoj lokaciji, elementi se mogu ponovo sklopiti i montirati za njihovu namenu!

Po završenoj selidbe možemo vam očistiti vaš nameštaj ili čak ceo enterijer i na taj način vam omogućiti čist i zdrav početak u vašem novom domu ! Ako u okviru kuće imate velika ogledala, akvarijum, sef, u garaži možda neku mašinu ili sl. mi ćemo sve preneti na adekvatan način u zavisnosti od lokacije, spratnosti, težine i svih drugih uslova od kojih zavisi sam način prenošenja! U slučaju da vam je u novom prostoru potreban neki nameštaj po meri možemo vam preporučiti našeg stolara sa višegodišnjim iskustvom u izradi nameštaja !

Izdvajamo za vas
© 2022 ⊱ tel. 060⋅7354323 - ODVOZ ŠUTA -ODVOZ GRANJA -KONTAKT