Selidba kuće

Autoprevoznik Poljak
060 7354323
Beograd
selidba kuće
recenzije
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 22h
vikendom : 09 - 23h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2019
22 god. iskustva su garancija kvaliteta
preseljenje kuce ambalaza za pakovanje pakovanje stvari demontaze i montaze namestaja preseljenje kancelarija praznjenje garaze preseljenje stana preseljenje magacina transport stvari kombi prevoz odvoz suta odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari pražnjenje podruma čišćenje dvorišta

ČIŠĆENJE

 
 

Kompletno preseljenje vaše kuće

kuca

Selidbe kuće - ako je došlo vreme da selite vašu kuću možete iskoristiti naše usluge kompletnog preseljenja . Sve prostorije, na svim spratovima zajedno sa pomoćnim objektima i garažom - spakovaćemo i pripremiti za selidbu. Imamo potrebnu ambalažu, alat i znanje da takve poslove obavimo bez greške. Obezbedićemo svu ambalažu za pakovanje, doneti je do vas i izvršiti zaštitu i pakovanje vašeg pokućstva i na taj način ga maksimalno zaštititi i pripremiti za selidbu!

Demontaže nameštaja se vrše za sve elemente koji su gabarita ili težine da se kao takvi nemogu izneti i nositi na adekvatan način, čime se olakšava njihovo prenošenje. Na novoj lokaciji, elementi se mogu ponovo sklopiti i montirati za njihovu namenu!

Po završenoj selidbe možemo vam očistiti vaš nameštaj ili čak ceo enterijer i na taj način vam omogućiti čist i zdrav početak u vašem novom domu ! Ako u okviru kuće imate velika ogledala, akvarijum, sef, u garaži možda neku mašinu ili sl. mi ćemo sve preneti na adekvatan način u zavisnosti od lokacije, spratnosti, težine i svih drugih uslova od kojih zavisi sam način prenošenja! U slučaju da vam je u novom prostoru potreban neki nameštaj po meri možemo vam preporučiti našeg stolara sa višegodišnjim iskustvom u izradi nameštaja !

 
 
060.7354323
 
 

Izdvajamo za vas

© 2019 - selidba kuce