Selidba garaze

Autoprevoznik Poljak
060 7354323
Beograd
selidbe garaže
recenzije
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 22h
vikendom : 09 - 23h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2019
22 god. iskustva su garancija kvaliteta
praznjenje garaze ambalaza za pakovanje pakovanje stvari demontaze i montaze namestaja preseljenje kuce preseljenje kancelarija preseljenje stana preseljenje magacina transport stvari kombi prevoz odvoz suta odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari pražnjenje podruma čišćenje dvorišta

ČIŠĆENJE

 
 

SELIDBE GARAŽE

selidba garaze

Autoprevoznička agencija "Poljak" obavlja i preseljenje garaže. Ako je ona pomoćni objekat vaše kuće ili deo firme a puna je stvari sa kojima ne znate šta će te jer se selite - pomoći ćemo vam i odraditi to na bezbolan način. Posedujemo potrebnu ambalažu, alat i znanje da takve poslove obavimo bez ijedne greške.

Kod selidbe garaze potrebno je sve spakovati i obezbediti potrebnu ambalažu, doneti je do vas i uraditi kvalitetnu zaštitu i pakovanje vašeg inventara čime ga maksimalno štitimo i pripremamo za selidbu ! Selidba garaze zahteva demontaže elemenata kao i ciscenje koje se vrši po potrebi - svi elementi koji su gabarita ili težine da se kao takvi nemogu izneti ili nositi na adekvatan način biće demontirani , čime će se olakšati njihovo prenošenje . U novom prostoru posle selidbe garaze elementi se mogu ponovo sklopiti i montirati za njihovu namenu.

Ako kod preseljenje garaze imate neke velike ili teške mašine, fotokopir aparate, sefove, centrale ili sl. vaše je samo da ih raskačite i elektronski oslobodite a mi ćemo sve komponente preneti na adekvatan način u zavisnosti od lokacije, težine i svih drugih uslova od kojih zavisi sam način prenošenja ! Kad se završi selidba možemo vam izvršiti ciscenje garaza. U slučaju da vam je u novom prostoru potreban neki nameštaj, police ili sl. možemo vam preporučiti našeg stolara sa višegodišnjim iskustvom u izradi nameštaja po meri.

 
 
060.7354323
 
 

Izdvajamo za vas

  • PAKOVANJE - Pakovanje kompletnog enterijera. Od mašina do sitnica sa polica. Pakovanje u nove kutije za selidbu; klasifikovanje i obeležavanje po artiklima, rafovima i sl.
  • AMBALAŽA - Sva potrebna ambalaža na jednom mestu. Nove petoslojne kutije, sunđeri, najloni, karton, folije, trake i sl.
  • DEMONTAŽA - Demontaža i montaža kompletnog enterijera. Ugradni elementi, viseći elementi, razne mašine, sprave i sl. sve će mo rastaviti i time olakšati prenos kao i sigurnost elemenata !
  • ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI - Sve što vam je nepotrebno, i što vam smeta u garaži odnećemo na gradsku deponiju i učiniti vaš prostor ponovo većim i lepšim.
© 2019 - selidba garaze