recenzije

SELIDBA GARAŽE

Autoprevoznik Poljak * 060 7354323 * Beograd
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 20h
sa vama od 1996 - 2020

24 god. iskustva su garancija kvaliteta

Selidba garaže

selidba garaze

Autoprevoznička agencija "Poljak" obavlja i preseljenje garaže. Ako je ona pomoćni objekat vaše kuće ili deo firme a puna je stvari sa kojima ne znate šta će te jer se selite - pomoći ćemo vam i odraditi to na bezbolan način. Posedujemo potrebnu ambalažu, alat i znanje da takve poslove obavimo bez ijedne greške.

Kod selidbe garaze potrebno je sve spakovati i obezbediti potrebnu ambalažu, doneti je do vas i uraditi kvalitetnu zaštitu i pakovanje vašeg inventara čime ga maksimalno štitimo i pripremamo za selidbu ! Selidba garaze zahteva demontaže elemenata kao i ciscenje koje se vrši po potrebi - svi elementi koji su gabarita ili težine da se kao takvi nemogu izneti ili nositi na adekvatan način biće demontirani , čime će se olakšati njihovo prenošenje . U novom prostoru posle selidbe garaze elementi se mogu ponovo sklopiti i montirati za njihovu namenu.

Ako kod preseljenje garaze imate neke velike ili teške mašine, fotokopir aparate, sefove, centrale ili sl. vaše je samo da ih raskačite i elektronski oslobodite a mi ćemo sve komponente preneti na adekvatan način u zavisnosti od lokacije, težine i svih drugih uslova od kojih zavisi sam način prenošenja ! Kad se završi selidba možemo vam izvršiti ciscenje garaza. U slučaju da vam je u novom prostoru potreban neki nameštaj, police ili sl. možemo vam preporučiti našeg stolara sa višegodišnjim iskustvom u izradi nameštaja po meri.

Izdvajamo za vas

  • PAKOVANJE - Pakovanje kompletnog enterijera. Od mašina do sitnica sa polica. Pakovanje u nove kutije za selidbu; klasifikovanje i obeležavanje po artiklima, rafovima i sl.
  • AMBALAŽA - Sva potrebna ambalaža na jednom mestu. Nove petoslojne kutije, sunđeri, najloni, karton, folije, trake i sl.
  • DEMONTAŽA - Demontaža i montaža kompletnog enterijera. Ugradni elementi, viseći elementi, razne mašine, sprave i sl. sve će mo rastaviti i time olakšati prenos kao i sigurnost elemenata !
  • ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI - Sve što vam je nepotrebno, i što vam smeta u garaži odnećemo na gradsku deponiju i učiniti vaš prostor ponovo većim i lepšim.
ambalaza za pakovanje pakovanje stvari demontaze i montaze namestaja montaza novog namestaja kombi prevoz odvoz suta odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari praznjenje garaze pražnjenje podruma čišćenje dvorišta
© 2020 -- tel.060.7354323 -- ODVOZ ŠUTA -- ODVOZ GRANJA -- SVE USLUGE (mapa sajta) -- CENE -- KONTAKT --  ENGLISH