Selidbe kancelarija

Autoprevoznik Poljak
060 7354323
Beograd
selidbe i transport
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 22h
vikendom : 09 - 23h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2019
22 god. iskustva su garancija kvaliteta
preseljenje kancelarija ambalaza za pakovanje pakovanje stvari demontaze i montaze namestaja preseljenje kuce praznjenje garaze preseljenje stana preseljenje magacina transport stvari kombi prevoz odvoz suta odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari pražnjenje podruma čišćenje dvorišta

ČIŠĆENJE

 
 

Selidbe poslovnog prostora

kancelarije

Pružamo usluge kompletnog preseljenja vaše firme ili kancelarije. Ako imate i magacin koji treba da se preseli - nebrinite; imamo svu ambalažu, alat i znanje da takve poslove obavimo bez ijedne greške.

U okviru pakovanja obezbedićemo svu potrebnu ambalažu, doneti je do vas i izvršiti zaštitu i pakovanje vašeg inventara i na taj način ga maksimalno zaštititi i pripremiti za selidbu ! Demontaže elemenata se obavljaju tako da svi elementi koji su gabarita ili težine da se kao takvi nemogu izneti i nositi na adekvatan način biće demontirani, čime će se olakšati njihovo prenošenje. U novom prostoru, elementi se mogu ponovo sklopiti i montirati za njihovu namenu.

Po završenoj selidbe možemo vam očistiti vaš nameštaj, enterier ili čak ceo poslovni prostor i na taj način vam omogućiti adekvatan novi početak poslovanja ! Ako u okviru firme imate velike fotokopir aparate, sefove, centrale ili sl. vaše je samo da ih raskačite i elektronski oslobodite a mi ćemo sve komponente preneti na adekvatan način u zavisnosti od lokacije, spratnosti, težine i svih drugih uslova od kojih zavisi sam način prenošenja ! U slučaju da vam je u novom prostoru potreban neki nameštaj po meri možemo vam preporučiti našeg stolara sa višegodišnjim iskustvom u izradi nameštaja.

Napomena : Za firme koje izvrše plaćanje u kešu dajemo 50 % popust na usluge svih demontaža i montaža

 
 
060.7354323
 
 

Izdvajamo za vas

© 2019 - selidbe poslovnog prostora