Početnapočetna strana
cene
radno vremeRadno vreme
Meniusluge
EnglishGB
Galerijaprva
recenzije
 

 

SELIDBA KANCELARIJE

Selidba poslovnog prostora * Beograd
@   selidbe.rs (at) gmail.com
»    sa vama od 1996 - 2022
◎     Beograd   0607354323

24 god. iskustva su garancija kvaliteta

 
Selidbe ofisa
 
kancelarije

Pružamo usluge kompletnog preseljenja vaše firme ili kancelarije. Ako imate i magacin koji treba da se preseli - nebrinite; imamo svu ambalažu, alat i znanje da takve poslove obavimo bez ijedne greške.

U okviru pakovanja obezbedićemo svu potrebnu ambalažu, doneti je do vas i izvršiti zaštitu i pakovanje vašeg inventara i na taj način ga maksimalno zaštititi i pripremiti za selidbu ! Demontaže elemenata se obavljaju tako da svi elementi koji su gabarita ili težine da se kao takvi nemogu izneti i nositi na adekvatan način biće demontirani, čime će se olakšati njihovo prenošenje. U novom prostoru, elementi se mogu ponovo sklopiti i montirati za njihovu namenu.

Po završenoj selidbe možemo vam očistiti vaš nameštaj, enterier ili čak ceo poslovni prostor i na taj način vam omogućiti adekvatan novi početak poslovanja ! Ako u okviru firme imate velike fotokopir aparate, sefove, centrale ili sl. vaše je samo da ih raskačite i elektronski oslobodite a mi ćemo sve komponente preneti na adekvatan način u zavisnosti od lokacije, spratnosti, težine i svih drugih uslova od kojih zavisi sam način prenošenja ! U slučaju da vam je u novom prostoru potreban neki nameštaj po meri možemo vam preporučiti našeg stolara sa višegodišnjim iskustvom u izradi nameštaja.

Napomena : Za firme koje izvrše plaćanje u kešu dajemo 50 % popust na usluge svih demontaža i montaža. Cene demontaža i montaža su : Pogled na cene

Izdvajamo za vas
© 2022 ⊱ tel. 060⋅7354323 - ODVOZ ŠUTA -ODVOZ GRANJA -KONTAKT