recenzije

SELIDBA KANCELARIJE

Autoprevoznik Poljak * 060 7354323 * Beograd
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 20h
sa vama od 1996 - 2020

24 god. iskustva su garancija kvaliteta

Selidbe poslovnog prostora

kancelarije

Pružamo usluge kompletnog preseljenja vaše firme ili kancelarije. Ako imate i magacin koji treba da se preseli - nebrinite; imamo svu ambalažu, alat i znanje da takve poslove obavimo bez ijedne greške.

U okviru pakovanja obezbedićemo svu potrebnu ambalažu, doneti je do vas i izvršiti zaštitu i pakovanje vašeg inventara i na taj način ga maksimalno zaštititi i pripremiti za selidbu ! Demontaže elemenata se obavljaju tako da svi elementi koji su gabarita ili težine da se kao takvi nemogu izneti i nositi na adekvatan način biće demontirani, čime će se olakšati njihovo prenošenje. U novom prostoru, elementi se mogu ponovo sklopiti i montirati za njihovu namenu.

Po završenoj selidbe možemo vam očistiti vaš nameštaj, enterier ili čak ceo poslovni prostor i na taj način vam omogućiti adekvatan novi početak poslovanja ! Ako u okviru firme imate velike fotokopir aparate, sefove, centrale ili sl. vaše je samo da ih raskačite i elektronski oslobodite a mi ćemo sve komponente preneti na adekvatan način u zavisnosti od lokacije, spratnosti, težine i svih drugih uslova od kojih zavisi sam način prenošenja ! U slučaju da vam je u novom prostoru potreban neki nameštaj po meri možemo vam preporučiti našeg stolara sa višegodišnjim iskustvom u izradi nameštaja.

Napomena : Za firme koje izvrše plaćanje u kešu dajemo 50 % popust na usluge svih demontaža i montaža. Cene demontaža i montaža su : Pogled na cene

Izdvajamo za vas

ambalaza za pakovanje pakovanje stvari demontaze i montaze namestaja montaza novog namestaja kombi prevoz odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari praznjenje garaze pražnjenje podruma
© 2020 -- tel.060.7354323 -- ODVOZ ŠUTA -- ODVOZ GRANJA -- SVE USLUGE (mapa sajta) -- CENE -- KONTAKT --  ENGLISH