Selidbe magacina

Autoprevoznik Poljak
060 7354323
Beograd
selidba magacina
recenzije
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 22h
vikendom : 09 - 23h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2019
22 god. iskustva su garancija kvaliteta
preseljenje magacina ambalaza za pakovanje demontaze i montaze namestaja pakovanje stvari montaza novog namestaja preseljenje kuce preseljenje kancelarija preseljenje stana selidbe beograd praznjenje garaze transport stvari kombi prevoz odvoz suta odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari pražnjenje podruma čišćenje dvorišta prenos sefa dimenzije vozila

ČIŠĆENJE

 
 

Selidba magacina

pakovanje robe

Preseljenje magacina ili samo preseljenje polica iz magacina možete uraditi sa nama i iskoristiti naše usluge kompletnog preseljenja. Sve delove vašeg magacina zajedno sa policama i rafovima - sortiraćemo, spakovati i pripremiti za selidbu. Imamo potrebnu ambalažu za pakovanje robe, alat i znanje da takve poslove obavimo bez ijedne greške.

Selidba magacina podrazumeva donošenje ambalaže za pakovanje i zaštitu vaših stvari. Na taj način biće pripremljena za selidbu i prevoz robe, koji će se obaviti adekvatnim vozilima ! U slučaju da imate nepotrebne stvari možemo ih odneti i baciti na gradsku deponiju. Demontaže se vrše za sve elemente koji su gabarita ili težine da se kao takvi nemogu izneti i nositi na adekvatan način, čime se olakšava njihovo prenošenje (npr. preseljenje polica). Na novoj lokaciji, elementi se mogu ponovo sklopiti i montirati za njihovu namenu. Ako u okviru selidba magacina imate neke mašine ili slične velike stvari mi ćemo i to preneti na odgovarajući način u zavisnosti od lokacije, spratnosti, težine i svih drugih uslova od kojih zavisi sam način prenošenja ! U slučaju da vam je u novom prostoru potreban neki nameštaj ili police po meri možemo vam preporučiti našeg stolara sa višegodišnjim iskustvom u izradi nameštaja.

 
 
060.7354323
 
 

Izdvajamo za vas

  • PAKOVANJE - Pakovanje kompletnog enterijera. Od mašina do sitnica sa polica. Pakovanje u nove kutije za selidbu; klasifikovanje i obeležavanje po artiklima, rafovima i sl.
  • AMBALAŽA - Sva potrebna ambalaža na jednom mestu. Nove petoslojne kutije, sunđeri, najloni, karton, folije, trake i sl.
  • DEMONTAŽA - Demontaža i montaža kompletnog enterijera. Ugradni elementi, viseći elementi, razne mašine, sprave i sl. sve će mo rastaviti i time olakšati prenos kao i sigurnost elemenata !
  • ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI - Sve što vam je nepotrebno, i što vam smeta u garaži odnećemo na gradsku deponiju i učiniti vaš prostor ponovo većim i lepšim.
© 2019 - selidba magacina