recenzije

SELIDBE MAGACINA

Autoprevoznik Poljak * 060 7354323 * Beograd
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 20h
sa vama od 1996 - 2020

24 god. iskustva su garancija kvaliteta

Selidba magacina

pakovanje robe

Preseljenje magacina ili samo preseljenje polica iz magacina možete uraditi sa nama i iskoristiti naše usluge kompletnog preseljenja. Sve delove vašeg magacina zajedno sa policama i rafovima - sortiraćemo, spakovati i pripremiti za selidbu. Imamo potrebnu ambalažu za pakovanje robe, alat i znanje da takve poslove obavimo bez ijedne greške.

Selidba magacina podrazumeva donošenje ambalaže za pakovanje i zaštitu vaših stvari. Na taj način biće pripremljena za selidbu i prevoz robe, koji će se obaviti adekvatnim vozilima ! U slučaju da imate nepotrebne stvari možemo ih odneti i baciti na gradsku deponiju. Demontaže se vrše za sve elemente koji su gabarita ili težine da se kao takvi nemogu izneti i nositi na adekvatan način, čime se olakšava njihovo prenošenje (npr. preseljenje polica). Na novoj lokaciji, elementi se mogu ponovo sklopiti i montirati za njihovu namenu. Ako u okviru selidba magacina imate neke mašine ili slične velike stvari mi ćemo i to preneti na odgovarajući način u zavisnosti od lokacije, spratnosti, težine i svih drugih uslova od kojih zavisi sam način prenošenja ! U slučaju da vam je u novom prostoru potreban neki nameštaj ili police po meri možemo vam preporučiti našeg stolara sa višegodišnjim iskustvom u izradi nameštaja.

Izdvajamo za vas

  • PAKOVANJE - Pakovanje kompletnog enterijera. Od mašina do sitnica sa polica. Pakovanje u nove kutije za selidbu; klasifikovanje i obeležavanje po artiklima, rafovima i sl.
  • AMBALAŽA - Sva potrebna ambalaža na jednom mestu. Nove petoslojne kutije, sunđeri, najloni, karton, folije, trake i sl.
  • DEMONTAŽA - Demontaža i montaža kompletnog enterijera. Ugradni elementi, viseći elementi, razne mašine, sprave i sl. sve će mo rastaviti i time olakšati prenos kao i sigurnost elemenata !
  • ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI - Sve što vam je nepotrebno, i što vam smeta u garaži odnećemo na gradsku deponiju i učiniti vaš prostor ponovo većim i lepšim.
ambalaza za pakovanje pakovanje stvari demontaze i montaze namestaja montaza novog namestaja kombi prevoz odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari praznjenje garaze pražnjenje podruma
© 2020 -- tel.060.7354323 -- ODVOZ ŠUTA -- ODVOZ GRANJA -- SVE USLUGE (mapa sajta) -- CENE -- KONTAKT --  ENGLISH