recenzije

TRANSPORT I SELIDBE

Autoprevoznik Poljak * 060 7354323 * Beograd
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 20h
sa vama od 1996 - 2020

Kombi kamionski i kiper prevoz

Izaberite vašu opštinu kako bi ste dobili sve potrebne informacije o Selidbi

 
 

Sve što vam može ustrebati i što trebate znati u vezi preseljenja biće vam objašnjeno. Ako su selidbe dedinje senjak dorćol ili karaburma saznaćete kako i kad se pakovati, koju ambalažu koristiti za zaštitu stvari, kako izvršiti demontaže i montaže nameštaja, koga zvati a koga skloniti sa selidbe, odabir vozila, majstora, dana i vremena za preseljenje i još mnogo toga. Dobra organizacija i priprema posla su najvažniji. Time dobijate na brzini, kvalitetu i sigurnosti selidbe! Cena jeste važna ali ne bi trebala biti presudna. Kao i u svemu drugom u životu narodna kaže "koliko para - toliko muzike" pa iz tog razloga angažujte i završite selidbu sa najboljima !

* napomena : Treba obratiti pažnju na Selidbe Vračar, selidbe Savski venac, kao i selidbe Stari grad, gde nam je potrebna vaša pomoć u smislu obezbeđivanja parkinga i prilaza za naša vozila. Ove opštine imaju teško prometne ulice sa malo slobodnih parking prostora pa bi iz tog razloga svaka pomoć dobro došla.

 
060.7354323
 
kombi prevoz demontaze i montaze namestaja pakovanje stvari ambalaza za pakovanje montaza novog namestaja odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja odbosenje starih stvari praznjenje garaze odnosenje kabastog smeca pražnjenje podruma čišćenje dvorišta
© 2020 -- tel.060.7354323 -- ODVOZ ŠUTA -- ODVOZ GRANJA -- SVE USLUGE (mapa sajta) -- CENE -- KONTAKT --  ENGLISH