recenzije

SELIDBE ZEMUN

Autoprevoznik Poljak * 060 7354323 * Beograd
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 20h
sa vama od 1996 - 2020

Kombi kamionski i kiper prevoz - selidbe Zemun

 
IZABERITE naselje u Zemunu da se kompletno informišete o Selidbi. Ako nas angažujete za selidbe Surčin Batajnica Altina ili selidbe Zemun polje objasnićemo vam šta trebate znati i čega se pridržavati kod preseljenja. Način pakovanja, vrsta ambalaže, zaštita nameštaja i sadržaja, koga izabrati za nošenje, izbor vozila, dana i td.

Zemun

prevoz zemun

Surčin

selidbe surčin

Batajnica

selidbe batajnica

Altina

selidbe altina

Galenika

selidbe galenika

Sava Kovačević

selidbe save kovacevic

Marija Bursać

selidbe marije bursac

Zemun Polje

selidbe zemun polje

Olakšajte sebi i obradujte vašu porodicu - završite selidbu sa najboljima

Info o Zemunu : Zemun se nalazi u jugoistočnom delu Srema, ispod sremske zaravni na desnoj obali Dunava. Teritorijalno, istorijski, kulturno i ekonomski vezan je za Beograd, u čijem sastavu je od 1934 god. Ukupna površina opštine Zemun, uključujuću i Zemun polje, Batajnicu i Ugrinovce, je 15026 ha. Neke od gušće naseljenih ulica su selidbe : Cara Dušana, Glavna, Ugrinovačka, Prvomajska, Prve pruge, Dragana Rakića, Save Burića, Ohridska, Vrtlarska, Bačka i Karađorđeva.
kombi prevoz demontaze i montaze namestaja pakovanje stvari ambalaza za pakovanje montaza novog namestaja odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja odbosenje starih stvari praznjenje garaze odnosenje kabastog smeca pražnjenje podruma čišćenje dvorišta
© 2020 -- tel.060.7354323 -- ODVOZ ŠUTA -- ODVOZ GRANJA -- SVE USLUGE (mapa sajta) -- CENE -- KONTAKT --  ENGLISH