Selidba garaže

Autoprevoznik Poljak

selidbe garaze

selidbe garaze i ciscenje garaza 060.7354323

 

SELIDBE GARAŽE

selidba garaze

Autoprevoznička agencija "Poljak" obavlja i preseljenje garaže. Ako je ona pomoćni objekat vaše kuće ili deo firme a puna je stvari sa kojima ne znate šta će te jer se selite - pomoći ćemo vam i odraditi to na bezbolan način. Posedujemo potrebnu ambalažu, alat i znanje da takve poslove obavimo bez ijedne greške.

Kod selidbe garaze potrebno je sve spakovati i obezbediti potrebnu ambalažu, doneti je do vas i uraditi kvalitetnu zaštitu i pakovanje vašeg inventara čime ga maksimalno štitimo i pripremamo za selidbu ! Selidba garaze zahteva demontaže elemenata kao i ciscenje koje se vrši po potrebi - svi elementi koji su gabarita ili težine da se kao takvi nemogu izneti ili nositi na adekvatan način biće demontirani , čime će se olakšati njihovo prenošenje . U novom prostoru posle selidbe garaze elementi se mogu ponovo sklopiti i montirati za njihovu namenu.

Ako kod preseljenje garaze imate neke velike ili teške mašine, fotokopir aparate, sefove, centrale ili sl. vaše je samo da ih raskačite i elektronski oslobodite a mi ćemo sve komponente preneti na adekvatan način u zavisnosti od lokacije, težine i svih drugih uslova od kojih zavisi sam način prenošenja ! Kad se završi selidba možemo vam izvršiti ciscenje garaza. U slučaju da vam je u novom prostoru potreban neki nameštaj, police ili sl. možemo vam preporučiti našeg stolara sa višegodišnjim iskustvom u izradi nameštaja po meri.

 

Izdvajamo za vas

  • PAKOVANJE - Pakovanje kompletnog enterijera. Od mašina do sitnica sa polica. Pakovanje u nove kutije za selidbu; klasifikovanje i obeležavanje po artiklima, rafovima i sl.
  • AMBALAŽA - Sva potrebna ambalaža na jednom mestu. Nove petoslojne kutije, sunđeri, najloni, karton, folije, trake i sl.
  • DEMONTAŽA - Demontaža i montaža kompletnog enterijera. Ugradni elementi, viseći elementi, razne mašine, sprave i sl. sve će mo rastaviti i time olakšati prenos kao i sigurnost elemenata !
  • ČIŠĆENJE - Usluga kompletnog čišćenja prostora i enterijera posle selidbe. Mogućnost čišćenja i nekog drugog dana kad vama najviše odgovara !
  • SPECIFIČNI TERETI - Prenos specifičnih, teških i osetljivih tereta kao što su : akvarijumi, sefovi, biljke kao i razne mašine
  • ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI - Sve što vam je nepotrebno, i što vam smeta u garaži odnećemo na gradsku deponiju i učiniti vaš prostor ponovo većim i lepšim.

Info tel. 0607354323

Kombi PREVOZ
ODNOŠENJE ŠUTA
PREPORUKE - pravna lica
PREPORUKE - fizička lica
© 2017 - selidbe garaže