Odnošenje bele tehnike

Autoprevoznik Poljak
060 7354323
Beograd
odvoz bele tehnike
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 16.30h
vikendom : 09 - 16.30h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2018
Odnošenje stare i neispravne bele tehnike
odnošenje tehnike odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari praznjenje garaze pražnjenje podruma čišćenje dvorišta selidbe beograd kombi prevoz kamionski prevoz
 
 

Odnošenje bele tehnike

Usluge odnošenja se naplaćuju
bela tehnika

Pružamo usluge odnošenja nepotrebnih stvari, koje uključuju i belu tehniku tj. sve tehničke uređaje koji su vam neispravni, dotrajali ili ih jednostavno menjate za nove. Njihova funkcionalnost, izgled i tehnička ispravnost uopšte nije bitna jer sav taj električni otpad nosimo na deponiju u Vinču. Od trenutka kad nas pozovete dok neodemo sa vašim otpadom možete očekivati prijateljsku i profesionalnu uslugu.

Dosta starih tehničkih uređaja sadrži razne hemijske ili na drugi način opasne elemente i sastojke koji oštećuju ozonski omotač kao na primer klime i frižideri koji sadrže gas, pa ćemo njih odneti umesto na deponiju na reciklažu i na taj način doprineti zajednici i čuvanju naše prirode i okoline.

 
 
060.7354323
 
 

Odnošenje neispravnih uređaja

Usluge odnošenja se naplaćuju
odnosenje tehnike

Televizori, računari, bela tehnika i mobilni telefoni sve brže zastarevaju i prave se novi modeli a stari uređaji postaju otpad koga je iz godine u godinu sve više. Procenjuje se da se u svetu godišnje generiše oko 60 miliona tona elektronskog i električnog otpada koji se smatra opasnim i koji sadrži štetne materije. U Srbiji svake godine oko 100 hiljada tona takvih proizvoda postaje otpad, reciklira se svega trećina dok ostatak završava na deponiji i u prirodi.

Štetne materije sadrži razna tehnika. Na primer u frižiderima je to freon koji utiče na oštećenje ozonskog omotača a u sijalicama živa i fosfor. Zbog toga je važno da bačena tehnika završi na pravom mestu, jer je reciklaža mnogo bolja opcija od deponije, obzirom da standardni kolektori za smeće ne mogu da ih pokupe pa će zato i iznos odlaganja biti znatno veći.

Kao bonus znajte da zamena starih uređaja sa novim modelima štedi potrošnju energije i obično smanjuje vaš račun. Dozvolite nam da vam pomognemo uklanjajući staru tehniku i praveći prostor za novu.

© 2018 | odnosenje bele tehnike Beograd