Početnapočetna strana
prevoz
radno vremeRadno vreme :
Meniusluge
EnglishGB
Galerijaprva
recenzije
 

 

ODNOŠENJE tehničkih uređaja

Odvoz uklanjanje stare tehnike * Beograd
@   selidbe.rs (at) gmail.com
»    sa vama od 1996 - 2022
◎     Beograd   0642427237

Odnosenje tehnickih uredjaja

 
* Usluge odnošenja se naplaćuju *
 
 

Televizori, računari i razni kućni aparati sve brže zastarevaju jer se prave novi modeli a stari postaju otpad koga je iz godine u godinu sve više. Procenjuje se da se u Srbiji svake godine skupi oko 100 hiljada tona elektronskog i električnog otpada koji se smatra opasnim i koji sadrži štetne materije. Štetne materije sadrži razna tehnika. Na primer u frižiderima, zamrzivačima i klimama je to freon koji utiče na oštećenje ozonskog omotača a u sijalicama živa i fosfor. Zbog toga je važno da bačena tehnika završi na pravom mestu, jer je reciklaža mnogo bolja opcija od deponije, obzirom da standardni kolektori za smeće ne mogu da ih pokupe pa će zato i iznos odlaganja biti znatno veći.

Šta nas izdvaja

ocuvanje zivotne sredineDolazak uvek u zakazano vreme : Dolazimo uvek u zakazano vreme i nikad ne kasnimo. A i ako se dogodi neka viša sila javićemo vam se odmah telefonom kako bi bili obavešteni o situaciji i našoj poziciji.

odnosenje smeca vikendomRadimo svakog vikenda : jer deponija prima i vikendom sa istim radnim vremenom od 8h do 17h. To znači da moramo završiti utovar do 16.30h kako bi stigli do kraja radnog vremena na istovar.

Odnosenje bele tehnike

 
* Usluge odnošenja se naplaćuju *
 
 

Pružamo uslugu odnosenja električnih uređaja, svog elektrootpada kao i neispravne bele tehnike. Stari tehničkih uređaja sadrže hemijske ili druge opasne komponente i sastojke koji oštećuju ozonski omotač kao na primer klime, frižideri i zamrzivači koji sadrže freon, pa njih odnosimo umesto na deponiju na reciklažu i na taj način doprinosimo zajednici i čuvanju naše prirode i okoline.

Preuzimamo sve tehničke uređaje bez obzira na njihovo stanje, da li su neispravni, dotrajali ili ih jednostavno menjate za nove, da li su funkcionalni, kompletni ili ispravni uopšte nije važno jer sve završava u reciklažnom centru.

ocuvanje zivotne sredinePolitika o zaštiti životne sredine : Naša politika poslovanja je da vršimo usluge transporta robe i otpada bez rizika za sigurnost ljudi i njihove životne sredine. Da obavljamo svoje aktivnosti i da objasnimo našim korisnicima poentu kako bi zajedno doprineli širenju svesti o očuvanju životne sredine

 
064.2427237
 
 
© 2022 ⊱ tel. 064⋅2427237 - ODVOZ ŠUTA - ODVOZ GRANJA - - KONTAKT