Odnosenje tehnickih uredjaja

Autoprevoznik Poljak
060 7354323
Beograd
odnosenje tehnike
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 16.30h
vikendom : 09 - 16.30h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2018
Dovoljan je jedan poziv da se oslobodite vaših stare tehnike
odnošenje stare tehnike odnosenje srarih stvari odnosenje bele tehnike odbosenje kabastog smeca praznjenje garaze pražnjenje podruma čišćenje dvorišta selidbe beograd kombi prevoz kamionski prevoz odvozsuta
 
 

Odnosenje tehnickih uredjaja

Usluge odnošenja se naplaćuju
odnosenje tehnike

Televizori, računari i razni kućni aparati sve brže zastarevaju jer se prave novi modeli a stari postaju otpad koga je iz godine u godinu sve više. Procenjuje se da se u Srbiji svake godine skupi oko 100 hiljada tona elektronskog i električnog otpada koji se smatra opasnim i koji sadrži štetne materije. Štetne materije sadrži razna tehnika. Na primer u frižiderima, zamrzivačima i klimama je to freon koji utiče na oštećenje ozonskog omotača a u sijalicama živa i fosfor. Zbog toga je važno da bačena tehnika završi na pravom mestu, jer je reciklaža mnogo bolja opcija od deponije, obzirom da standardni kolektori za smeće ne mogu da ih pokupe pa će zato i iznos odlaganja biti znatno veći.

Šta nas izdvaja

ocuvanje zivotne sredineDolazak uvek u zakazano vreme : Dolazimo uvek u zakazano vreme i nikad ne kasnimo. A i ako se dogodi neka viša sila javićemo vam se odmah telefonom kako bi bili obavešteni o situaciji i našoj poziciji.

ocuvanje zivotne sredineSa nama ste sigurni : Sav otpad koji preuzimamo odvozimo na jedinu lokaciju u gradu predviđenu za to a to je deponija u Vinči.

ocuvanje zivotne sredineFrižidere, klime i sl : tehniku koja u svom sastavu ima opasne elemente po životnu okolinu odvozimo na reciklažu.

Odnosenje bele tehnike

Usluge odnošenja se naplaćuju
bela tehnika

Pružamo uslugu odnosenja električnih uređaja, svog elektrootpada kao i neispravne bele tehnike. Stari tehničkih uređaja sadrže hemijske ili druge opasne komponente i sastojke koji oštećuju ozonski omotač kao na primer klime, frižideri i zamrzivači koji sadrže freon, pa njih odnosimo umesto na deponiju na reciklažu i na taj način doprinosimo zajednici i čuvanju naše prirode i okoline.

Preuzimamo sve tehničke uređaje bez obzira na njihovo stanje, da li su neispravni, dotrajali ili ih jednostavno menjate za nove, da li su funkcionalni, kompletni ili ispravni uopšte nije važno jer sve završava u reciklažnom centru.

ocuvanje zivotne sredinePolitika o zaštiti životne sredine : Naša politika poslovanja je da vršimo usluge transporta robe i otpada bez rizika za sigurnost ljudi i njihove životne sredine. Da obavljamo svoje aktivnosti i da objasnimo našim korisnicima poentu kako bi zajedno doprineli širenju svesti o očuvanju životne sredine

 
 
060.7354323
 
 
© 2018  | Odnosenje stare neispravne tehnike i elektricnih uredjaja