Početnapočetna strana
cene
radno vremeRadno vreme :
Meniusluge
EnglishGB
Galerijaprva
recenzije
 

 

Kombi prevoz Beograd

Autoprevoznik * transport stvari i robe
@   selidbe.rs (at) gmail.com
»    sa vama od 1996 - 2022
◎     Beograd   0607354323

Kombi selidbe

 

Mi vodimo brigu o vašim transportnim potrebama. Autoprevozničko preduzeće Poljak pruža profesionalne usluge prevoza i transporta robe u vanlinijskom drumskom saobraćaju. Osnovani smo 1996. u Beogradu i od tad se bavimo ovom delatnošću. Obavljamo prevoz svih vrsta roba i stvari sem rastresitog materijala (zemlja, šljunak, ugalj, pesak sl).

Ako vam je potrebno samo vozilo jer imate ljudstvo za rad, ili mislite da će te vi to najbolje uraditi nemojte brinuti za organizaciju. Naš šofer će vam pomoći savetima a nadgledaće ceo proces i na taj način vam skrenuti pažnju na bilo koju nepravilnost kako bi sve prošlo bez greške. Dugogodišnjim radom stvorili smo ozbiljnu reputaciju u okviru prevoza a klijenti su nam ostali privrženi kroz dugu saradnju. Posvećeni smo pružanju najbolje moguće usluge uz razumnu brzinu i cenu.

 
Zadovoljstvo klijenta je naš glavni prioritet i temelj uspeha
 

Šta nas izdvaja :

  • UVEK TAČNI : Dolazimo u zakazano vreme jer znamo koliko vam je ono važno !
  • SVE PO DOGOVORU : Držimo se dogovora što znači da će biti naplaćeno samo ono što je dogovoreno bez ikakvih skrivenih troškova.
  • SPREMNA VOZILA : Vozila su čista, sigurna i spremna da odgovore na vaš poziv.

Prevoz stvari i robe kombijem

 

Kakav god da vam je potreban prevoz nastojimo da ga učinimo jednostavnijin i ekonomičnijim. Uvek pružamo svu potrebnu udobnost prevoza i putovanja, bez obzira da li su to gradske ili međugradske vožnje i transporti. Imamo visoke profesionalne standarde, pa odnosom prema poslu i strankama stvaramo prijatelje i gradimo poverenje na kojem se temelji svaki ozbiljan posao. Tačni smo, pažljivi i pedantni . Tim pristupom oduzimamo više vremena u obavljanju posla ali cilj nam je kvalitet a ne brzina. Ljudi to prepoznaju i zbog toga vole da sarađuju sa nama i daju nam preporuke za organizaciju i poslove koje obavljamo.

Prevoz - vršimo kombi i kamionski prevoz razne robe i stvari po celoj Srbiji. Naša vozila su ispravna i uvek spremno čekaju vaš poziv. Raspolažu sa opremom za zaštitu i fiksaciju tereta pri transportu kako bi svaki prevoz bio siguran a vaša roba ostala neoštećena. Nosivost je 1100 kg.

Selidbe - pružamo usluge selidbe koje mogu uključivati kompletnu uslugu : demotažu nameštaja, pakovanje lomljivih stvari kao i zaštita nameštaja, ljudstvo za prenos kao i montažu i kačenje u novom prostoru.

*Izdvajamo :   "Izračunajte sami cenu vašeg prevoza"  
*Izdvajamo : "Cene ambalaže za pakovanje"
 
PREPORUKE - pravna lica
 
PREPORUKE - fizička lica
 
© 2022 ⊱ tel. 060⋅7354323 - ODVOZ ŠUTA -ODVOZ GRANJA -KONTAKT