Kombi prevoz Beograd

Autoprevoznik Poljak
060 7354323
Beograd
prevoz kombijem
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 22h
vikendom : 09 - 23h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2018
Prevoz stvari i robe kombijem
kombi prevoz kamionski prevoz odvoz suta dimenzije vozila selidbe beograd ambalaza za pakovanje odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari
 
 

Kombi selidbe

Autoprevozničko preduzeće Poljak pruža usluge prevoza i transporta robe u drumskom saobraćaju. Osnovani smo 1996. u Beogradu i od tad se bavimo ovom delatnošću. Obavljamo prevoz svih vrsta roba sem rastresitog materijala (zemlja, šljunak, ugalj, pesak).

Dugogodišnjim radom stvorili smo ozbiljnu reputaciju u okviru prevoza a klijenti su nam ostali privrženi kroz dugu saradnju. Posvećeni smo pružanju najbolje moguće usluge uz razumnu brzinu.

 
Zadovoljstvo klijenta je naš glavni prioritet i temelj uspeha
 

Šta nas izdvaja :

  • UVEK TAČNI : Dolazimo u zakazano vreme jer znamo koliko vam je ono važno !
  • SVE PO DOGOVORU : Držimo se dogovora što znači da će biti naplaćeno samo ono što je dogovoreno bez ikakvih skrivenih troškova.
  • SPREMNA VOZILA : Vozila su čista, sigurna i spremna da odgovore na vaš poziv.
 
 
060.7354323
 

Prevoz kombijem

Uvek pružamo svu potrebnu udobnost prevoza i putovanja, bez obzira da li su to gradske ili međugradske vožnje i transporti. Imamo visoke profesionalne standarde, pa odnosom prema poslu i strankama stvaramo prijatelje i gradimo poverenje na kojem se temelji svaki ozbiljan posao. Tačni smo, pažljivi i pedantni . Tim pristupom oduzimamo više vremena u obavljanju posla ali cilj nam je kvalitet a ne brzina. Ljudi to prepoznaju i zbog toga vole da sarađuju sa nama i daju nam preporuke za organizaciju i poslove koje obavljamo.

kombi prevoz

Prevoz - vršimo kombi prevoz razne robe i stvari po celoj Srbiji. Kombi raspolaže opremom za zaštitu i fiksaciju tereta pri transportu zbog njegove sigurnosti. Nosivost je 1450 kg.   "Dimenzije kombija"

Selidbe - pružamo usluge selidbe koje mogu uključivati kompletnu uslugu : demotaže nameštaja, pakovanje i zaštita stvari, prenos kao i montaža u novom prostoru.   "Cene ambalaže za pakovanje"

* Izdvajamo :   Izračunajte sami cenu vašeg prevoza  

 
 
© 2018 kombi prevoz kombijem Beograd