Početnapočetna strana
cene
radno vremeRadno vreme :
Meniusluge
EnglishGB
Galerijaprva
recenzije
 

 

Hitne selidbe i transport

Hitan prevoz * Beograd
@   selidbe.rs (at) gmail.com
»    sa vama od 1996 - 2022
◎     Beograd   0607354323

Hitan prevoz i selidbe

 
kombi selidbe

Čekali ste zadnji trenutak i imate problem nedostatka vremena - Imate hitne obaveze i morate na put - Već kasnite, a neko vas čeka - Ili bilo koji drugi razlog. U ovoj kao i u bilo kojoj drugoj situaciji bez obzira na prepreke i posebne zahteve obavićemo selidbu sigurno i kvalitetno. Iskusni članovi našeg tima mogu vam pružiti uslugu selidbe posle vašeg poziva i dobijenih informcija. Preko telefona ćemo vam dati informaciju o ceni usluge jer nemate vremena za dolazak i procenu selidbe. Možemo brzo i efikasno uraditi pakovanje i demontaže i tako učiniti prevoz do nove lokacije pouzdnim i profesionalnim.

Pomoći ćemo vam i za minimalno vreme se organizovati i doći na vašu adresu. Pod uslovom da smo u tom trenutku slobodni i da se ekipa nalazi u gradu, brzim dolaskom do vas i ako želite sa brojčano povećanom ekipom možemo odraditi posao i tako vam nadoknaditi vaš nedostatak vremena. U slučaju potrebe prevoz vaših stvari može biti sa kompletnim pakovanjem i potrebnim demontažama. Ali morate imati u vidu da jedino možemo hitno doći do vas. Ostalo se mora raditi po principu sigurnosti i kvaliteta pa vaša žurba ne može uticati na trajanje preseljenja. Selidbe su ozbiljan posao i traže svoje vreme !

Hitan transport

 

Izborom naše ekipe dobićete brzo i efikasno ljudstvo koje će vam marljivo pružiti profesionalni nivo usluge koji će zadovoljiti vaše potrebe.

PREVOZ

Ako vam je potreban samo prevoz kombijem ili kamionom (vozilo bez ljudstva) potrebno vreme da dođemo do vas je do 1 h (u zavisnosti da li smo u tom trenutku slobodni i u kom se delu grada nalazite). Dok mi dođemo vi možete početi spuštati vaše stvari jer tako obostrano dobijamo na vremenu.

 
PREVOZ + EKIPA

Ako vam je potrebna ekipa za selidbu (ljudstvo za utovar i istovar) sa prevozom možemo doći za oko 2 h (u zavisnosti da li smo u tom trenutku slobodni i u kom se delu grada nalazite).

 
AMBALAŽA

U slučaju da vam je hitno potrebna samo ambalaža jer bi želeli sami da pakujete možemo vam je dopremiti za 1 - 1,5 h (u zavisnosti da li smo u tom trenutku slobodni i u kom se delu grada nalazite).

 
© 2022 ⊱ tel. 060⋅7354323 - ODVOZ ŠUTA -ODVOZ GRANJA -KONTAKT