recenzije

Hitne selidbe i transport

Autoprevoznik Poljak * 060 7354323 * Beograd
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 20h
sa vama od 1996 - 2020

Hitan prevoz i selidbe

kombi selidbe

Čekali ste zadnji trenutak i imate problem nedostatka vremena - Imate hitne obaveze i morate na put - Već kasnite, a neko vas čeka - Ili bilo koji drugi razlog. U ovoj kao i u bilo kojoj drugoj situaciji bez obzira na prepreke i posebne zahteve obavićemo selidbu sigurno i kvalitetno. Iskusni članovi našeg tima mogu vam pružiti uslugu selidbe posle vašeg poziva i dobijenih informcija. Preko telefona ćemo vam dati informaciju o ceni usluge jer nemate vremena za dolazak i procenu selidbe. Možemo brzo i efikasno uraditi pakovanje i demontaže i tako učiniti prevoz do nove lokacije pouzdnim i profesionalnim.

Pomoći ćemo vam i za minimalno vreme se organizovati i doći na vašu adresu. Pod uslovom da smo u tom trenutku slobodni i da se ekipa nalazi u gradu, brzim dolaskom do vas i ako želite sa brojčano povećanom ekipom možemo odraditi posao i tako vam nadoknaditi vaš nedostatak vremena. U slučaju potrebe prevoz vaših stvari može biti sa kompletnim pakovanjem i potrebnim demontažama. Ali morate imati u vidu da jedino možemo hitno doći do vas. Ostalo se mora raditi po principu sigurnosti i kvaliteta pa vaša žurba ne može uticati na trajanje preseljenja. Selidbe su ozbiljan posao i traže svoje vreme !

 
060.7354323
 

Hitan transport

Izborom naše ekipe dobićete brzo i efikasno ljudstvo koje će vam marljivo pružiti profesionalni nivo usluge koji će zadovoljiti vaše potrebe.

PREVOZ

Ako vam je potreban samo prevoz kombijem ili kamionom (vozilo bez ljudstva) potrebno vreme da dođemo do vas je do 1 h (u zavisnosti da li smo u tom trenutku slobodni i u kom se delu grada nalazite). Dok mi dođemo vi možete početi spuštati vaše stvari jer tako obostrano dobijamo na vremenu.

 
PREVOZ + EKIPA

Ako vam je potrebna ekipa za selidbu (ljudstvo za utovar i istovar) sa prevozom možemo doći za oko 2 h (u zavisnosti da li smo u tom trenutku slobodni i u kom se delu grada nalazite).

 
AMBALAŽA

U slučaju da vam je hitno potrebna samo ambalaža jer bi želeli sami da pakujete možemo vam je dopremiti za 1 - 1,5 h (u zavisnosti da li smo u tom trenutku slobodni i u kom se delu grada nalazite).

dostava

Ako vaša naručena ambalaža prelazi 4000 din dobijate besplatnu dostavu na užem području Beograda.

kombi prevoz odvoz suta selidbe demontaže ambalaža odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje bele tehnike odbosenje starih stvari
© 2020 -- tel.060.7354323 -- ODVOZ ŠUTA -- ODVOZ GRANJA -- SVE USLUGE (mapa sajta) -- CENE -- KONTAKT --  ENGLISH