pakovanje

USLUGE PAKOVANJA

Kod nas možete obezbediti svu potrebnu ambalažu za zaštitu stvari bilo da se radi o selidbi ili transportu neke robe. Formirajte preko kalkulatora sami svoj paket, izabravši materijal i količinu koja je vama potrebna

Uspešnost selidbe zavisi od dobre organizacije posla. Važan deo organizacije je i priprema pokućstva za selidbu, u okviru koje je najbitnije pakovanje. Ono podrazumeva nabavku ambalaže , sortiranje i zaštitu stvari. Kroz praksu smo naučili da koristimo samo proverene stvari : - za oblaganje posudja i staklarije tromilimetarske sundjer ; za vazne, ogledala i sl. vazdušastu foliju ; za knjige, obuću i raznu sadržinu polica i vitrina, kutije ( nove petoslojne - jer im samo to daje moć čvrstine da bi izdržale nošenje i zidanje u vozilu ) ; najlon za oblaganje mebl nameštaja i sl.

Da bi ste preciznije odredili koliko će vas koštati ambalaža napravili smo kalkulator koji će vam pomoći u tome. Vaše je da izaberete ponuđeni materijal i količinu a zatim pritisnete dugme izračunaj. On će automatski sve sabrati i prikazati vam cenu u dinarima i evrima.

CENE ambalaže po jedinici mere :

kutije za selidbu

kombi razvozBESPLATNA DOSTAVA :

Ako naručena ambalaža prelazi vrednost preko 3500 din dobijate besplatnu dostavu na užem području beograda. Možete poručiti bilo koju količinu i vrstu ambalaže i mi će mo vam je doneti, ali ako nije isplativo u tu cenu uračunavamo i cenu goriva do vas.

 

KALKULATOR - FORMIRAJTE VAŠ PAKET :

 

 

KUTIJE petoslojne 63 x 33 x h 36

 

PUC - PUC FOLIJA (vazdušasta folija) širine 1,2 m

 

STREČ FOLIJA 10 cm, 150 met

 

SUNĐER 2 mm širine 1m, seče se dužni metar

 

NAJLON širine 4 m, seče se dužni metar

 

SELOTEJP traka, 5 cm, 50 met

 

 

 

CENA u dinarima :

0

CENA u evrima :

0

 

PONOVNOM PROMENOM PONUĐENOG MATERIJALA ILI KOLIČINE PAKET SE MOŽE DODATNO MODIFIKOVATI

Za sve detalje pozovite 060 7354323.