Selidbe stanova

Autoprevoznik Poljak

useljenje u stan

21 god iskustva je garancija kvaliteta 060.7354323

 

SELIDBE STANA

selidbe stanova

Iseljenje iz stana - useljenje u stan

  • Mi kao agencija za selidbe pružamo usluge kompletnog preseljenja vašeg stana. "Kompletno" znači da ćemo sve u vezi selidbe odraditi mi. Izvršićemo procenu posla, po tome napraviti plan i onda organizovati iseljenje iz stana. Posle dogovora termina i ostalih tehničkih detalja krećemo u akciju. Obezbedićemo svu potrebnu ambalažu, doneti je do vas i izvršiti zaštitu i pakovanje vašeg inventara i na taj način ga maksimalno zaštititi i pripremiti za selidbu ! Selidbe stanova i demontaže se vrše po proceni. Svi elementi koji su gabarita ili težine da se kao takvi nemogu izneti ili nositi na adekvatan način biće demontirani, čime će se olakšati njihovo prenošenje. U novom stanu, nameštaj se može ponovo sklopiti i montirati.
  • Bilo da radimo iseljenje ili useljenje u stan sve stvari i komadni stari nameštaj koji vam više nije potreban, odnećemo i baciti na gradsku deponiju. Po završenoj selidbi ili u nekom drugom terminu kada vama odgovara, možemo vam očistiti nameštaj, enterier ili čak ceo stan i na taj način vam ulepšati vaš novi prostor ! Ako u okviru stana imate veliki fotokopir aparat, sef, pianino,akvarijum ili sl. mi ćemo sve komponente preneti na adekvatan način u zavisnosti od lokacije, spratnosti, težine i svih drugih uslova od kojih zavisi sam način prenošenja.
  • U slučaju da vam je u novom stanu potreban neki nameštaj po meri možemo vam preporučiti našeg stolara sa višegodišnjim iskustvom u izradi nameštaja.

Agencija za selidbe - izdvajamo za vas

  • PAKOVANJE - Pakovanje kompletnog enterijera. Od tehničkih uređaja do posuđa i escajga. Pakovanje u nove kutije za selidbu; klasifikovanje i obeležavanje po ormanu, plakaru, prostoriji, spratu i sl.
  • AMBALAŽA - Sva potrebna ambalaža na jednom mestu. Nove petoslojne kutije, sunđeri, najloni, karton, folije, trake i sl.
  • DEMONTAŽA - Demontaža i montaža kompletnog enterijera. Ugradni elementi, viseći elementi, američki plakari i sl. sve ćemo rastaviti i time olakšati prenos kao i sigurnost elemenata
  • ČIŠĆENJE - Usluga kompletnog čišćenja prostora i enterijera posle selidbe. Mogućnost čišćenja i drugim terminima kad vama odgovara.
  • ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI - Sve što vam je nepotrebno odnećemo na deponiju i učiniti vaš prostor ponovo većim i lepšim.
Kombi PREVOZ
ODNOŠENJE ŠUTA
PREPORUKE - pravna lica
PREPORUKE - fizička lica
© 2017 - selidba stana