Selidba magacina

Autoprevoznik Poljak

selidba magacina

21 god iskustva je garancija kvaliteta 060.7354323

 

SELIDBA MAGACINA

pakovanje robe

Preseljenje magacina ili samo preseljenje polica iz magacina možete uraditi sa nama i iskoristiti naše usluge kompletnog preseljenja. Sve delove vašeg magacina zajedno sa policama i rafovima - sortiraćemo, spakovati i pripremiti za selidbu. Imamo potrebnu ambalažu za pakovanje robe, alat i znanje da takve poslove obavimo bez ijedne greške.

Selidba magacina podrazumeva donošenje ambalaže za pakovanje i zaštitu vaših stvari. Na taj način biće pripremljena za selidbu i prevoz robe, koji će se obaviti adekvatnim vozilima ! U slučaju da imate nepotrebne možemo ih odneti i baciti na gradsku deponiju. Demontaže se vrše za sve elemente koji su gabarita ili težine da se kao takvi nemogu izneti i nositi na adekvatan način, čime se olakšava njihovo prenošenje (npr. preseljenje polica). Na novoj lokaciji, elementi se mogu ponovo sklopiti i montirati za njihovu namenu.

Po završetku selidbe magacinske robe možemo vam očistiti nov prostor i na taj način vam omogućiti lepši i čistiji rad magacina ! Ako u okviru selidba magacina imate neke mašine ili slične velike stvari mi ćemo i to preneti na odgovarajući način u zavisnosti od lokacije, spratnosti, težine i svih drugih uslova od kojih zavisi sam način prenošenja ! U slučaju da vam je u novom prostoru potreban neki nameštaj ili police po meri možemo vam preporučiti našeg stolara sa višegodišnjim iskustvom u izradi nameštaja.

Izdvajamo za vas

  • Kompletno PAKOVANJE - Pakovanje kompletnog enterijera. Od mašina do sitnica sa polica. Pakovanje u nove kutije za selidbu; klasifikovanje i obeležavanje po artiklima, rafovima i policama.
  • AMBALAŽA - Sva potrebna ambalaža na jednom mestu. Nove petoslojne kutije, sunđeri, najloni, karton, folije, trake i sl.
  • DEMONTAŽA - Demontaža i montaža kompletnog enterijera. Demontaža polica, rafova, raznih mašina, sprava i sl. sve će mo rastaviti i time olakšati prenos i sigurnost.
  • ČIŠĆENJE - Usluga kompletnog čišćenja prostora i enterijera posle selidbe. Mogućnost čišćenja i nekog drugog dana kad vama najviše odgovara !
  • ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI - Sve što vam je nepotrebno, i što vam smeta u magacinu odnećemo na gradsku deponiju.
  • SPECIFIČNI TERETI - Prenos specifičnih, teških i osetljivih tereta kao što su : sefovi, mašine, kotlovi, peći i sl.

Info tel. 0607354323

Kombi PREVOZ
ODNOŠENJE ŠUTA
PREPORUKE - pravna lica
PREPORUKE - fizička lica
© 2017 - selidba magacina