PRAŽNJENJE TAVANA

Usluge prevoza i odvoženja
raznog otpada
060 7354323 - Beograd
ciscenje tavana
recenzije
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 16.30h
vikendom : 09 - 16.30h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2019
Čišćenje iznošenje i odnošenje sa tavana
čišćenje tavana pražnjenje podruma praznjenje garaze ciscenje dvorista odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari odnosenje bele tehnike odnosenje tehnickih uredjaja kombi prevoz odvoz suta
* OVA USLUGA SE NAPLAĆUJE

Ciscenje tavana

Da li se selite, renovirate stambeni prostor ili samo želite da se vaš tavan očisti od krša i bude čist pozovite 060.7354323 kako bi se dogovorili. Ovakav posao se ne preporučuje u smislu "uradi sam" jer će te trošite svoje vreme, koristiti sopstveniim prevoz do deponije ili otpada, habaćete i prljati vaš auto, trošiti gorivo i može se desiti da bacite neki zabranjeni otpad u kontejner ili na divlju deponiju čime rizikujete kazne od komunalnih organa.

Mi vam možemo pružiti sigurni i ekološki servis za odnošenje kabastog smeća i raznog otpada. Vozila su spremna za prevoz raznih prljavih stvari i smeća. Odvozimo sve od drvenarije, gvožđurije, staklarije do raznog komadnog nameštaja i otpada.

Šta nas izdvaja :
  • Uvek smo tačni dolazimo u zakazanom terminu jer poštujemo vaše vreme !
  • Dogovorena cena bez skrivenih troškova.
  • Spremni za svaku lokaciju. Imamo i manje vozilo pa možemo prići gde drugi ne mogu, i tako biti bliže utovaru što utiče na dužinu vremena obavljanja samog posla

Odnošenje kabastih stvari

Cena pražnjenja tavana i odvoženja na deponiju zavisi od količine i vrste stvari koji odvozimo. Najbolje bi bilo da dođemo do vas i vidimo sadržaj tavana tj. vrstu i količinu otpada koje se izbacuje. Ako nemate vremena ili niste u mogućnosti možete nam poslati fotografije tavana (iz više pravaca) preko Vibera (060.7354323) kako bi videli količinu stvari i dali vam ponudu. Mi nemamo skrivene troškove jer su u cene uključeni troškovi odvoženja kao i deponovanja (bez obzira da li je utovar vaš ili naš).

Ako budete imali neke ispravne stvari njih nećemo odvesti na deponiju već do lokalnog neprofitnog centra ili ćemo ih pokloniti siromašnim pojedincima i tako učiniti zajednici. Vaše nepotrebne stvari mogu nekom učiniti život lakšim.

 
066.5119117
 
© 2019  - čišćenje, iznošenje i pražnjenje tavana