Selidba kuće

Autoprevoznik Poljak

specijalizovani za preseljenje

21 god iskustva je garancija kvaliteta 060.7354323

 

KOMPLETNO PRESELJENJE VAŠE KUĆE

kuca

Selidbe kuće - ako je došlo vreme da selite vašu kuću možete iskoristiti naše usluge kompletnog preseljenja . Sve prostorije, na svim spratovima zajedno sa pomoćnim objektima i garažom - spakovaćemo i pripremiti za selidbu. Imamo potrebnu ambalažu, alat i znanje da takve poslove obavimo bez greške. Obezbedićemo svu ambalažu za pakovanje, doneti je do vas i izvršiti zaštitu i pakovanje vašeg pokućstva i na taj način ga maksimalno zaštititi i pripremiti za selidbu !

Demontaže nameštaja se vrše za sve elemente koji su gabarita ili težine da se kao takvi nemogu izneti i nositi na adekvatan način, čime se olakšava njihovo prenošenje. Na novoj lokaciji, elementi se mogu ponovo sklopiti i montirati za njihovu namenu !

Po završenoj selidbe možemo vam očistiti vaš nameštaj ili čak ceo enterijer i na taj način vam omogućiti čist i zdrav početak u vašem novom domu ! Ako u okviru kuće imate velika ogledala, akvarijum, sef, u garaži možda neku mašinu ili sl. mi ćemo sve preneti na adekvatan način u zavisnosti od lokacije, spratnosti, težine i svih drugih uslova od kojih zavisi sam način prenošenja ! U slučaju da vam je u novom prostoru potreban neki nameštaj po meri možemo vam preporučiti našeg stolara sa višegodišnjim iskustvom u izradi nameštaja !

 

Izdvajamo za vas

  • Kompletno PAKOVANJE - Pakovanje kompletnog enterijera. Od tehničkih uređaja do kuhinjskih tanjira. Pakovanje u nove kutije za selidbu; klasifikovanje i obeležavanje po sobi, ormanu, spratu i sl.
  • AMBALAŽA - Sva potrebna ambalaža na jednom mestu. Nove petoslojne kutije, sunđeri, najloni, karton, folije, trake i sl.
  • DEMONTAŽA - Demontaža i montaža kompletnog enterijera. Ugradni elementi, viseći elementi, razni stolovi i kreveti - sve ćemo rastaviti i time olakšati prenos kao i sigurnost elemenata
  • ČIŠĆENJE - Usluga kompletnog čišćenja prostora i enterijera posle selidbe. Mogućnost čišćenja i nekog drugog dana kad vama najviše odgovara !
  • SPECIFIČNI TERETI - Prenos specifičnih, teških i osetljivih tereta kao što su : akvarijumi, sefovi, ogledala, biljke, centrale, ta peći i sl.
  • ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI - Sve što vam je nepotrebno, i što vam smeta u kući odnećemo na gradsku deponiju.

Sve informacije na tel. 0607354323

Kombi PREVOZ
ODNOŠENJE ŠUTA
PREPORUKE - pravna lica
PREPORUKE - fizička lica
© 2017 - selidba kancelarije