Selidbe kancelarija

Autoprevoznik Poljak

selidbe poslovnog prostora

21 god iskustva je garancija kvaliteta 060.7354323

 

SELIDBE POSLOVNOG PROSTORA

kancelarije

Pružamo usluge kompletnog preseljenja vaše firme ili kancelarije. Ako imate i magacin koji treba da se preseli - nebrinite; imamo svu ambalažu, alat i znanje da takve poslove obavimo bez ijedne greške.

U okviru pakovanja obezbedićemo svu potrebnu ambalažu, doneti je do vas i izvršiti zaštitu i pakovanje vašeg inventara i na taj način ga maksimalno zaštititi i pripremiti za selidbu ! Demontaže elemenata se obavljaju tako da svi elementi koji su gabarita ili težine da se kao takvi nemogu izneti i nositi na adekvatan način biće demontirani, čime će se olakšati njihovo prenošenje. U novom prostoru, elementi se mogu ponovo sklopiti i montirati za njihovu namenu.

Po završenoj selidbe možemo vam očistiti vaš nameštaj, enterier ili čak ceo poslovni prostor i na taj način vam omogućiti adekvatan novi početak poslovanja ! Ako u okviru firme imate velike fotokopir aparate, sefove, centrale ili sl. vaše je samo da ih raskačite i elektronski oslobodite a mi ćemo sve komponente preneti na adekvatan način u zavisnosti od lokacije, spratnosti, težine i svih drugih uslova od kojih zavisi sam način prenošenja ! U slučaju da vam je u novom prostoru potreban neki nameštaj po meri možemo vam preporučiti našeg stolara sa višegodišnjim iskustvom u izradi nameštaja.

Napomena : Za firme koje izvrše plaćanje u kešu dajemo 50 % popust na usluge svih demontaža i montaža

 

Izdvajamo za vas

  • PAKOVANJE - Pakovanje kompletnog enterijera. Od tehničkih uređaja do arhive i registratora. Pakovanje u nove kutije za selidbu; klasifikovanje i obeležavanje po sobi, kancelariji, spratu i sl.
  • AMBALAŽA - Sva potrebna ambalaža na jednom mestu. Nove petoslojne kutije, sunđeri, najloni, karton, folije, trake i sl.
  • DEMONTAŽA - Demontaža i montaža kompletnog enterijera. Ugradni elementi, viseći elementi, razni stolovi i sl. sve ćemo rastaviti i time olakšati prenos kao i sigurnost elemenata
  • ČIŠĆENJE - Usluga kompletnog čišćenja prostora i enterijera posle selidbe. Mogućnost čišćenja i nekog drugog dana kad vama najviše odgovara !
  • SPECIFIČNI TERETI - Prenos specifičnih, teških i osetljivih tereta kao što su : rekovi, sefovi, biljke,centrale, kopiri kao i druge razne mašine
  • ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI - Sve što vam je nepotrebno, i što vam smeta u vašem poslovnom prostoru odnećemo na gradsku deponiju i učiniti vaš prostor ponovo većim i lepšim.

Sve informacije na tel. 0607354323

Kombi PREVOZ
ODNOŠENJE ŠUTA
PREPORUKE - pravna lica
PREPORUKE - fizička lica
© 2017 - selidba kancelarije