Selidba ambasade

Autoprevoznik Poljak

profesionalne selidbe

21 god iskustva je garancija kvaliteta 060.7354323

 

SELIDBE AMBASADE u Beogradu

ambasade

Naš posao su i preseljenja u okviru ambasada. To se odnosi na bilo koje usluge pri ambasadi ili za zaposlene u ambasadi. Do sada smo radili za nekolko ambasada - i to u dužem vremenskom roku, što pokazuje da su lica koja su nas angažovala bila zadovoljna našim radom i kvalitetom naših usluga.

Momci koji rade za nas osim obuke samog posla su pošteni, disciplinovani i vredni ljudi što dokazuju svojim radom i ponašanjem. Mnogi od njih znaju Engleski jezik pa je time i komunikacija olakšana. Pri selidbi radimo i pakovanje , demontažu i čišćenje. Da bi pružili kompletnu uslugu posedujemo svu potrebnu ambalažu, alat i znanje da takve poslove obavimo bez ijedne greške. Donećemo ambalažu, izvršiti pakovanje i zaštitu vašeg inventara i na taj način ga maksimalno zaštititi i pripremiti za selidbu.

Demontaže nameštaja se vrše po proceni, a u novom prostoru elementi se mogu ponovo sklopiti i montirati za njihovu namenu ! Po završenoj selidbi možemo vam očistiti vaš nameštaj, enterier ili čak ceo novi prostor i na taj način vam omogućiti kompletan početak novog poslovanja ! Ako pri ambasadi imate velike fotokopir aparate, ogledala, sefove, centrale ili sl. mi ćemo sve preneti na adekvatan način u zavisnosti od lokacije, spratnosti, težine i svih drugih uslova na terenu.

 

Ambasade za koje smo radili :

ambasade
Izdvajamo za vas:
  • Kompletno PAKOVANJE - Pakovanje kompletnog enterijera. Od tehničkih uređaja do arhive i registratora. Pakovanje u nove kutije za selidbu; klasifikovanje i obeležavanje po sobi, kancelariji, spratu i sl.
  • AMBALAŽA - Sva potrebna ambalaža na jednom mestu. Nove petoslojne kutije, sunđeri, najloni, karton, folije, trake i sl.
  • DEMONTAŽA - Demontaža i montaža kompletnog nameštaja. Ugradni elementi, viseći elementi, razne mašine i sprave, police, arhive i sl. sve ćemo rastaviti i time olakšati prenos kao i sigurnost elemenata
  • ČIŠĆENJE - Usluga kompletnog čišćenja prostora i enterijera posle selidbe. Mogućnost čišćenja i nekog drugog dana kad vama najviše odgovara !
  • SPECIFIČNI TERETI - Prenos specifičnih, teških i osetljivih tereta kao što su : akvarijumi, ogledala, pianina, sefovi, biljke, razne mašine kao i umetnička dela
  • ODNOŠENJE NEPOTREBNIH STVARI - Sve što vam je nepotrebno, i što vam smeta odnećemo na gradsku deponiju i učiniti vaš prostor ponovo većim i lepšim.

Sve informacije na tel. 0607354323

Kombi PREVOZ
DEMONTAŽE i montaže
ODNOŠENJE ŠUTA
PREPORUKE - pravna lica
SELIDBA
AMBALAŽA i PAKOVANJE
ODNOŠENJE starih stvari
PREPORUKE - fizička lica
© 2017 - selidbe ambasade