Odnošenje stvari i šuta

Autoprevoznik Poljak
060 7354323
Beograd
odvoz stvari
selidbe.rs (at) gmail.com
radno vreme : 08 - 16.30h
vikendom : 09 - 16.30h
viber : 060 7354323
sa vama od 1996 - 2018
Odvoz šuta i nepotrebnih stvari
odnošenje odnosenje tehnickih uredjaja odnosenje bele tehnike odnosenje kabastog smeca odbosenje starih stvari praznjenje garaze pražnjenje podruma čišćenje dvorišta selidbe beograd kombi prevoz kamionski prevoz
 
 

Odnosenje starih stvari

odnosenje

Ako imate bilo koju vrstu nepotrebnih stvari možete to završiti sa nama. Naša firma u sklopu usluge transporta nudi prevoz robe i usluge odnošenje nepotrebnih stvari, odnošenje i odvoženje starog nameštaja, bacanje starih stvari, neispravne tehike i sl. Sa vašim ili našim ljudstvom odnećemo sve nepotrebne stvari koje vam smetaju i učiniti vaš prostor ponovo većim, čistijim i lepšim. Odvoz se vrši na legalnu gradsku deponiju.

ODNOŠENJE SE NAPLAĆUJE

ocuvanje zivotne sredinePolitika o zaštiti životne sredine : Naša politika poslovanja je da vršimo usluge javnog prevoza i transporta robe bez stvaranja rizika za sigurnost ljudi i njihove životne sredine. Da obavljamo svoje aktivnosti na način koji će doprinositi očuvanju životne sredine i da objasnimo našim korisnicima poentu kako bi zajedno doprineli širenju svesti o očuvanju životne sredine

 
 
060.7354323
 

Odnosenje suta

sut

Adaptacija nekog prostora stvara problem odnošenja šuta . Majstori koji vrše adaptaciju su zauzeti svojim poslom a šut se nagomilava . Problem je ipak rešiv . Pozovite nas i to će biti naša briga . Mi ćemo doći sa našim ljudstvom i vozilom i sve to odneti na gradsku deponiju . Šut iznosimo ako je upakovan u dzakove, spuštamo sa sprata (sa ili bez lifta), i vršimo prevoz kiper vozilom do deponije bez obzira čiji je utovar.

Odvoz suta - cena

Ako utovar vršimo mi cena zavisi od količine džakova, njihovog sadržaja, postojanja lifta i blizine prilaska vozila, tako da cenu utovara možemo reći po dobijanju tih informacija. Cena samog prevoza u zavisnosti od količine suta i vaše lokacije ide od 3800 din po turi. Kapacitet vozila je 40 dzakova. U šut spada : malter, pločice, cigla i beton. Sve drugo što se baca tretira se kao smeće i povećava cenu po turi za 800 din.

* Ne prevozimo rastresit materijal.

 
 
© 2018 | odnosenje odvoz stvari suta Beograd