Селидбе

Аутопревозник Пољак

 
 

Комби превоз Београд 060.7354323

СЕЛИДБЕ - 21 година искуства !

Аутопревозничко предузеће Пољак се бави комплетном услугом Селидбе и транспорта. Фирма је основама 1996. у Београду и од тад се бавимо овим послом . Пружамо услуге селидбе станова, пословних и стамбених простора, селидбе магацина, гаража, кућа или амбасада ! Селидбе Београд могу да укључују комплетну организацију посла, припрему ствари, демонтажу елемената , монтажу истих, утовар и истовар са обезбеђеним радницима, набавку комплетне амбалаже за заштиту намештаја и техничких ствари као и процес самог паковања.

Задовољство клијента је наш главни приоритет и темељ успеха

Шта нас издваја :
  • ДОЛАЗИМО НА ВРЕМЕ : Договорићемо се унапред о датуму и времену услуге и посветити то време само вама ! Увек стижемо на време јер знамо колико вам је оно важно ! Викенд, празник или саобраћајна гужва ништа неће утицати на наше време доласка.
  • СВЕ ПО ДОГОВОРУ : Отворени смо и транспарентни у сваком уговарању посла. То значи да ће бити наплаћено само што је договорено без икаквих скривених трошкова. Без обавеза са ваше стране долазимо на вашу локацију и дајемо понуду за посао.
  • ЧИСТА И СИГУРНА ВОЗИЛА : Наша возила са којима обављамо комби превоз и транспорт робе су чиста, сигурна и увек спремна да одговоре на ваш позив. Возаћ је професионалац а људи који раде селидбе су физички спремни, васпитани и пробрани. Нико од њих није осуђиван или кажњаван за било шта.

Инфо тел. 0607354323

ТРАНСПОРТ робе

Аутопревозник Пољак је предузеће регистровано за превоз робе у друмском саобраћају. Радимо транспорт робе у Србији и међународни транспорт по ужој Европи. Током година стекли смо велико искуство у организацији и извршењу селидби. Наш транспорт, комби превоз робе и селидбе обављају професионалци, као што су и наши возачи који управљају поузданим и одржаваним возилима, што гарантује сигурност ваше робе.

Пружићемо вама и вашим стварима сву потребну удобност превоза и путовања, без обзира да ли се ради о градским или међуградским вожњама. Увели смо високе професионалне стандарде, па смо односом према послу и странкама створили много пријатеља и изградили обострано поверење на којем се темељи сваки озбиљан посао. Увек смо тачни, пажљиви и педантни . То одузима више времена у обављању посла али циљ нам је квалитет а не брзина. Из тог разлога људи воле да раде са нама и дају нам препоруке за организацију и обављен посао. Упознајте нас : Препоруке за ПРАВНА лица и ФИЗИЧКА лица

Издвајамо за вас:
  • АКЦИЈЕ - тренутне акције за комби превоз ! Овог месеца попуст у цени за селидбе и транспорт робе до појединих градова Србије.
  • ПОПУСТИ за одређене групе корисника. Тренутне попусте у цени имају пензионери, даме и правна лица.
  • КАЛКУЛАТОР - сазнајте вашу цену превоза без телефонског позива. Израчунајте сами цену до жељене локације.
  • ОДНОШЕЊЕ непотребних ствари - све што вам је непотребно од старих ствари или технике односимо на градску депонију
© 2017