Kombi prevoz

Šid, Novi Sad, Jagodina, Aleksinac, Niš

kombi prevoz beograd

AKCIJE za kombi prevoz 060.7354323

 

ŠID - 32 %

kombi prevoz sid

 

Ovog meseca ostvarujete 32 % popusta za kombi prevoz Šid. Popust se odnosi na bilo koji prevoz sa KOMBI vozilom a da je utovar u Beogradu a istovar u Šidu !

stara cena 106 € - nova cena 80 €

 

VELIKA PLANA - 20 %

kombi prevoz velika plana

 

Ovog meseca ostvarujete 20 % popusta za kombi prevoz Velika Plana. Popust se odnosi na bilo koji prevoz sa KOMBI vozilom a da je utovar u Beogradu a istovar u Velikoj Plani !

stara cena 92 € - nova cena 76 €

 

LAPOVO - 20 %

kombi prevoz lapovo

 

Ovog meseca ostvarujete 20 % popusta za kombi prevoz Lapovo. Popust se odnosi na bilo koji prevoz sa KOMBI vozilom a da je utovar u Beogradu a istovar u Lapovu !

stara cena 102 € - nova cena 85 €

 

JAGODINA - 27%

kombi prevoz jagodina

 

Ovog meseca ostvarujete 27 % popusta za kombi prevoz Jagodina. Popust se odnosi na prevoz sa KOMBI vozilom a da je utovar u Beogradu a istovar u Jagodini !

stara cena 127 € - nova cena 100 €

 

ĆUPRIJA - 24 %

kombi prevoz cuprija

 

Ovog meseca ostvarujete 24 % popusta za kombi prevoz Cuprija. Popust se odnosi na prevoz sa KOMBI vozilom a da je utovar u Beogradu a istovar u Ćupriji !

stara cena 134 € - nova cena 108 €

 

PARAĆIN - 22 %

kombi prevoz paracin

 

Ovog meseca ostvarujete 22 % popusta za kombi prevoz Paracin. Popust se odnosi na bilo koji prevoz sa KOMBI vozilom a da je utovar u Beogradu a istovar u Paraćinu !

stara cena 143 € - nova cena 117 €

 

ALEKSINAC - 16 %

kombi prevoz aleksinac

 

Ovog meseca ostvarujete 16 % popusta za kombi prevoz Aleksinac. Popust se odnosi na prevoz sa KOMBI vozilom a da je utovar u Beogradu a istovar u Aleksincu !

stara cena 172 € - nova cena 149 €

 

NIŠ - 11%

kombi prevoz nis

 

Ovog meseca ostvarujete 11 % popusta za kombi prevoz Nis. Popust se odnosi na prevoz sa KOMBI vozilom a da je utovar u Beogradu a istovar u Nišu!

stara cena 198 € - nova cena 178 €

 

NOVI SAD - 10 %

kombi prevoz novi sad

 

Ovog meseca ostvarujete 10 % popusta za kombi prevoz Novi Sad. Popust se odnosi na bilo koji prevoz sa KOMBI vozilom a da je utovar u Beogradu a istovar u Novom Sadu !

stara cena 85 € - nova cena 77 €

 

VRBAS - 18 %

kombi prevoz velika vrbas

 

Ovog meseca ostvarujete 18 % popusta za kombi prevoz Vrbas. Popust se odnosi na bilo koji prevoz sa KOMBI vozilom a da je utovar u Beogradu a istovar u Vrbasu !

stara cena 110 € - nova cena 93 €

 

KULA - 16 %

kombi prevoz kula

 

Ovog meseca ostvarujete 16 % popusta za kombi prevoz Kula. Popust se odnosi na bilo koji prevoz sa KOMBI vozilom a da je utovar u Beogradu a istovar u Kuli !

stara cena 118 € - nova cena 102 €

 

BAČKA TOPOLA - 16 %

kombi prevoz backa topola

 

Ovog meseca ostvarujete 16 % popusta za kombi prevoz Backa Topola. Popust se odnosi na bilo koji prevoz sa KOMBI vozilom a da je utovar u Beogradu a istovar u Bačkoj Topoli !

stara cena 129 € - nova cena 111 €

 
SELIDBA
AMBALAŽA i PAKOVANJE
ODVOZ ŠUTA
PREPORUKE - pravna lica
Vozila DIMENZIJE
DEMONTAŽE i montaže
ODNOŠENJE starih stvari
PREPORUKE - fizička lica
© 2017 - kombi prevoz šid